Waternet

Werkgever
Waternet

Over ons


Waternet is het enige waterbedrijf in Nederland dat zorgt voor de hele waterkringloop. We leveren drinkwater in Amsterdam en omgeving. En in het gebied van Waterschap Amstel Gooi en Vecht werken we aan sterke dijken en schoon water. Daarvoor betaalt u waterschapsbelasting.

Wie zijn wij?

Waternet is het enige waterbedrijf in Nederland dat zorgt voor de hele waterkringloop. We zorgen voor veilig, schoon en voldoende water. In de natuur en om te drinken. Zaken die voor iedereen belangrijk zijn. Daarom staan we midden in de maatschappij.

Wat doen wij voor Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en de gemeente Amsterdam?

Waternet werkt namens Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en de gemeente Amsterdam. We zijn het enige waterbedrijf in Nederland dat zorgt voor de hele waterkringloop. Zo besparen we kosten en kunnen we werkzaamheden beter regelen.

Waar werken we?

Wij werken in en rond Amsterdam. In ons werkgebied wonen ongeveer 1,3 miljoen mensen. Hier leest u waar wij uw drinkwater en riool regelen. In het gebied van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht zorgen wij voor schoon water en veilige dijken.


Bezoekadres hoofdkantoor

Waternet 
Korte Ouderkerkerdijk 7 
1096 AC Amsterdam

T: 0900 9394
W: www.waternet.nl 

 

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.