ZOA

Werkgever
ZOA

Over ZOA

We zijn er voor onze naasten in nood die lijden in deze gebroken wereld. We zijn er voor mensen die alles kwijt zijn geraakt door een oorlog of een ramp. We schieten hen te hulp in noodsituaties en blijven daarna ook trouw, door hen te helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Net zolang totdat ze zichzelf weer kunnen redden. Het werk van ZOA wordt gecoördineerd vanuit Apeldoorn. Van daaruit werken wij in 13 landen in Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Bij ZOA werken wereldwijd ongeveer 900 medewerkers.

Hou jij van cijfers en ben jij een kei in de financiële administratie? Ben jij op zoek naar betekenisvol werk en wil je bijdragen aan ons werk in Afrika, het Midden-Oosten en Azië? Lees dan verder, want dan ben jij misschien wel onze nieuwe

Werken bij ZOA

Op zoek naar een baan met betekenis? Kom werken bij ZOA. Wereldwijd staat ZOA in meer dan 15 landen klaar voor slachtoffers van rampen en oorlogen. We verlenen noodhulp, maar helpen ook bij wederopbouw. We doen dat met een team van zo’n 900 collega’s. Sluit je aan!  

Betaald werken bij ZOA

Werken bij ZOA is meer dan een volgende stap in je carrière. In ons werk weten we ons geïnspireerd door het christelijk geloof. We zijn er samen voor mensen die alles zijn kwijtgeraakt door een oorlog of een ramp. In zowel binnen- als buitenland bieden we diverse mogelijkheden om jouw talenten in te zetten. ZOA-medewerkers werken in een uitdagende omgeving en krijgen veel verantwoordelijkheden en kansen om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Werken bij ZOA als vrijwilliger, stagiair of trainee

Wil jij ervaring opdoen in een internationale context? Ontdekken of een baan in de noodhulp of ontwikkelingswerk bij je past? ZOA biedt in Nederland diverse opties voor stagestraineeships en vrijwilligerswerk. In het buitenland hebben we de mogelijkheid voor een traineeship voor Nederlandse pas-afgestudeerden. Een unieke kans om werkervaring op te doen!

Op de hoogte blijven van vacatures bij ZOA? Klik dan op de button en volg onze pagina op LinkedIn. Hier posten we een bericht zodra er een nieuwe vacature wordt geplaatstCONTACT

Postbus 4130
7320 AC Apeldoorn

T: +31 (0)55 36 63 339
E: info@zoa.ngo
W: www.zoa.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van ZOA