Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs BV

Werkgever
Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs BV

Een leuk en modern kantoor

Ons kantoor is opgericht in 1983 en bestaat dus bijna 40 jaar. Inmiddels hebben we twee vestigingen in De Meern en Amstelveen. Met circa 25 medewerkers bedienen we bedrijven en organisaties met maximaal 50 personeelsleden. Onze klantportefeuille varieert van eenmanszaken, non-profit stichtingen tot grotere ondernemingen met meerdere BV’s, die in veel verschillende sectoren actief zijn. Onze filosofie en dienstverlening is erop gericht om onze klanten op alle financiële terreinen met specialistische kennis te begeleiden. Ons personeelsbestand bestaat daarom naast accountants, fiscalisten en assistent-accountants ook uit een btw-deskundige en een juridisch- en pensioenadviseur. Onze manier van werken kenmerkt zich door persoonlijk en direct contact met klanten enerzijds en daarnaast een zo efficiënt mogelijk georganiseerde dienstverlening. Mede hierdoor mogen we nieuwe bedrijven, gevestigd in de omgeving van onze kantoren, steeds vaker als nieuwe klant verwelkomen. Samen met een zeer loyaal klantbestand geeft dit voldoende indicatie dat bestaande klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. Vernieuwen proberen we ook. Zo zijn we enkele jaren geleden een sportlabel gestart, genaamd Sportaccountant. Met dat label begeleiden we topsporters, sportbonden, sportorganisaties en bedrijven. Op dit moment zijn we bezig met de dienstverlening aan vermogende klanten uit te breiden. Dit doen we zowel autonoom als in samenwerking met partners.

Maatschappelijk betrokken

Wij voelen ons sterk betrokken bij de regionale omgeving. In en rond Amstelveen en De Meern steunen we diverse verenigingen en organisaties op het gebied van sport en cultuur. Dit bestaat uit sponsorbijdragen, maar ook uit de vrijwillige inzet van onze medewerkers. Tevens sponsoren we regelmatig maatschappelijke, culturele en sportevenementen.

Kwaliteit

Hoge kwaliteit leveren vinden we van het allergrootste belang. Mede daarom zijn we aangesloten bij de vaktechnische organisaties NBA, SRA en RB. Ook hebben we al jarenlang een samenwerking met de Belastingdienst in de vorm van een convenant Horizontaal Toezicht. Dit betekent dat er op basis van vertrouwen wordt samengewerkt en de Belastingdienst ervan uitgaat dat de kwaliteit van onze belastingaangiften goed is. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en permanente educatie wordt blijvend gestimuleerd, waardoor de kwaliteit van dienstverlening wordt gewaarborgd.

Contactinformatie

Kantoor De Meern 
Gouvernantelaan 3 en 6a
3454 WE De Meern
030-666 5389

Kantoor Amstelveen
Binderij 1b
1185 ZH Amstelveen
020-640 6665

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs BV