Contract In A Day

Ben jij op zoek naar een stage, werkstudentschap of startersfunctie binnen Audit? Dan is dit evenement perfect voor jou!

In mei worden er verspreid door Nederland verschillende Contract in a Day evenementen georganiseerd voor Audit. Tijdens dit evenement krijg je de mogelijkheid om binnen één dag een contract te krijgen! Meld je nu aan en wellicht ben je binnenkort onderdeel van een van onze Audit teams. Bij Deloitte.

Het Event
Als accountant bij Deloitte werk je voor veel verschillende klanten en industrieën. Je ontwikkelt daarmee continu jouw aanpassingsvermogen, communicatie en analyses. Dit maakt jouw werk uitdagend. Bij Audit kun je in verschillende sectoren aan de slag. Denk aan de publieke of private sector, of internationale en beursgenoteerde bedrijven. Hierbij staat kwaliteit, ontwikkeling en teaming bij ons voorop. Een ding is zeker: een meer afwisselende werkomgeving dan onze controlepraktijk vind je nergens anders!

Het Programma
Tijdens Contract in a Day krijg je de kans om onderdeel te worden van een Deloitte Audit team en deze afwisselende werkomgeving te ontdekken. Hiervoor doorloop je op de dag van het evenement een gesprek en een groepscasus. Gedurende de procedure ontmoet je onze Audit werknemers en heb je de kans om al je vragen te stellen over de praktijk. De dag sluiten we af met een borrel!

Voor wie is dit event?
Dit evenement is voor (einde) master/bachelor - studenten, scriptiestage zoekers en starters (0-2 jaar werkervaring) die geïnteresseerd zijn in een baan en/of stage in Audit.

Datum & Tijd
De Contract In a Day evenementen zullen plaatsvinden op ons Deloitte kantoren verspreid door Nederland op verschillende data. Het is mogelijk om voor elk kantoor in Nederland een contract te krijgen. Onderstaande locaties zijn enkel gekozen wegens de centrale ligging.

Geef in je motivatiebrief aan welke datum en locatie je voorkeur heeft.

  • 1 mei in Amsterdam
  • 3 mei in Utrecht
  • 10 mei in Eindhoven
  • 12 mei in Rotterdam

Aanmeldprocedure

  • Dien je motivatiebrief en CV in vóór 24 april;
  • Als je wordt geselecteerd, krijg je een uitnodiging voor het online Deloitte assessment waarvoor je vijf werkdagen hebt om het af te ronden;
  • Na het succesvol afronden van het online Deloitte assessment, ontvang je een uitnodiging voor het Contract in a Day evenement op jouw voorkeur locatie.

Meld je aan via dit aanmeldformulier en pak deze unieke kans. Hopelijk zien we jou op een van de Contract in a Day dagen!