Eat, Meet & Greet TRS

Eat, Meet & Greet TRS

Let's meet
Ben jij klaar voor een toekomst in Finance of Tax? De financiële en fiscale wereld is in volle beweging en ligt aan je voeten. Lunch op 23 of 24 februari met onze professionals van Tax, Reporting & Strategy en ontdek jouw mogelijkheden. Proef de werksfeer, stel je vragen en ontdek wat PwC jou te bieden heeft tijdens deze unieke kennismakingslunch.

Eet jij een hapje mee?
Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze in jouw carrière. Tijdens de eat, meet & greet kun je al je vragen stellen aan onze professionals. Dit kan variëren van stages, startersfuncties, doorgroeimogelijkheden, sollicitatieprocedures en de sfeer op kantoor. Eet jij een hapje mee?

Tax Reporting & Strategy (TRS)
Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met toenemende (fiscale) complexe wet– en regelgeving, overheden die volledige transparantie eisen en diverse belanghebbenden zijn meer en meer geïnteresseerd in de strategische keuzes van de onderneming. Wil jij hét verschil maken ten aanzien van deze grote uitdagingen voor onze klanten? Ben je daarnaast nieuwsgierig naar de inzet van nieuwe technologische oplossingen en ben je een teamplayer? Dan is dit de afdeling voor jou!

Wat kan je verwachten?
Team Tax, Reporting & Strategy is verdeeld over vier kantoren: Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. We organiseren op alle kantoren de Eat, Meet & Greet! Meld je dus aan voor één van de locaties en geef aan welke datum voor jou het beste past. Wij zorgen voor een heerlijke lunch en natuurlijk álle antwoorden op jouw vragen.

Let's make it happen!
Studeer jij Fiscaal Recht, Fiscale Economie of een vergelijkbare studie? Hbo- en wo-student in je derde bachelor- of masterjaar? We zien je aanmelding graag tegemoet! Meld je aan via deze link.

Heb vragen over dit evenement? Neem dan contact op met onze campus recruiter Hugo Verdonk. Gebruik dan zijn telefoonnummer 06-48455742 of zijn mailadres hugo.verdonk@pwc.com.