Business and IT Transformation Inhouseday

Business and IT Transformation Inhouseday bij Deloitte

Altijd al willen weten hoe bedrijven Business en IT samenbrengen en heb jij affiniteit met het optimaliseren van logistieke, financiële of commerciële bedrijfsprocessen of wil jij wel eens zien wat businesstransformatie inhoudt? Registreer je dan voor de Business and IT Transformation inhouseday bij Deloitte. 

Het evenement
Tijdens het evenement krijg je te zien hoe een werkdag van een Deloitte-consultant eruit ziet. Consultants zullen jou vertellen welke projecten zij hebben gedaan en nemen jou mee in de uitdagingen die zij dagelijks trotseren. Daarnaast ga je in teamverband werken aan een businesscase die is gebaseerd op de praktijk. Onder het genot van een drankje is er aan het eind van de middag de mogelijkheid om de consultants beter te leren kennen in een meer informele setting. 

Het programma
Het evenement vindt plaats op vrijdag 10 februari 2023 in het kantoorgebouw van Deloitte ' The Edge' in Amsterdam.

12.00: inloop met lunch van Deloitte
12.30: start presentaties
14.00: interactieve groepsopdracht
16.30: afronding programma en start van de borrel

Voor wie?
Het evenement is hoofdzakelijk voor studenten die bezig zijn met de master-opleiding. Het is daarnaast geschikt voor starters met ongeveer 0-2 jaar werkervaring.

Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met IT en met het optimaliseren van businessprocessen. Jouw studieachtergrond mag dan breder zijn, zolang de affiniteit maar aanwezig is.

Registreren
Registreer jezelf via deze aanmeldlink. De inschrijving sluit op donderdag 2 februari 2023.

Heb je vragen over dit evenement? Neem dan contact op met Minke Bosch. Gebruik haar mailadres mibosch@deloitte.nl.