Business Course Consulting

Wil jij kennis maken met onze werkcultuur en ontdekken hoe het is om als consultant bij Deloitte aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan voor onze Business Course Consulting! 

Het Event

Tijdens deze Business Course staat jouw ontwikkeling en kennismaking met Deloitte centraal. Samen werk je aan een inhoudelijke case, waarbij je ook op persoonlijk vlak wordt uitgedaagd. Uiteraard wordt er niet alleen hard gewerkt, maar maken we ook tijd om elkaar te leren kennen en de omgeving te verkennen. Als jij mee wilt werken aan complexe projecten op het gebied van strategie, analytics, marketing, humancapital en technology, dan ben je bij Consulting op de juiste plek. Bij Consulting adviseren wij bijvoorbeeld bij fusies en overnames, grote verandertrajecten en bij de ontwikkeling van medewerkers. Maar we weten ook alles over de nieuwste technologieën en de impact daarvan op de organisatie. Maak dus snel kennis met onze expertises.

Het Progamma

Dit jaar zal de Business Course plaatsvinden in de omgeving Maastricht en Valkenburg, een combinatie tussen stad en natuur. De precieze locatie wordt later bekend gemaakt. Wij zullen van maandag 27 juni tot en met donderdag 30 juni op pad zijn en genieten van een zomers zonnetje in het Zuiden.
 

Aanmelden

Inschrijven kan t/m 21 april. Pak dus snel deze kans om jouw plek voor de Business Course te bemachtigen! Je schrijft je in, upload jouw CV en ontvangt na de sluitingsdatum van ons een inhoudelijke reactie op je sollicitatie. Kom je in aanmerking voor een plek? Dan word je door ons gevraagd om binnen 5 dagen een online assessment te maken. De dag na de deadline voor het maken van het assessment hoor je van ons of je dit succesvol hebt afgerond en of je wordt uitgenodigd voor de selectiedagen (data worden tijdig gecommuniceerd). Tijdens deze dagen zullen we je vragen om 1 dagdeel langs te komen op ons kantoor in Amsterdam voor een gesprek en een case. Na de selectiedagen hoor jij of je mee mag op onze Business Course en begint het feest! Je leert de groep studenten en Deloitters die mee gaat van te voren kennen en je ontvangt meer informatie over de locatie en het programma.