AFAS Software geeft kantoorruimte weg aan innovatieve accountant

Geschreven door
Redactie JIF

Gepubliceerd
22 mei 2024

22 mei 2024 • door Redactie JIF

AFAS Software geeft kantoorruimte weg aan innovatieve accountant

Van 200 naar 350 administraties, mét een goede klantrelatie

Leusden, 22 mei 2024 – AFAS Software, toonaangevend in boekhoudsoftware, zoekt een ambitieuze accountant, boekhouder of administrateur die de uitdaging aandurft om samen met AFAS de grenzen van automatisering te verkennen. AFAS stelt een gratis kantoorruimte beschikbaar op de prestigieuze AFAS Campus, volledig ingericht voor een zelfstandig professional die efficiënt online samenwerkt met klanten.

“We geloven dat het mogelijk is om door slim te automatiseren minimaal 350 administraties te beheren,” vertelt Charlotte de Lange, Marketingmanager Accountancy bij AFAS Software. “Momenteel beheren gebruikers van AFAS SB zelfstandig meer dan 200 administraties zonder in te leveren op kwaliteit en klanttevredenheid. Alleen zijn wij ervan overtuigd dat dit nog niet de limiet is, en zoeken daarom naar de professional die deze uitdaging samen met ons aandurft.”

Direct schakelen met programmeurs

De geselecteerde accountant krijgt minimaal een jaar lang een modern kantoor op de AFAS Campus, compleet met restaurant en sportschool. Daarnaast zitten de programmeurs en productmanagers om de hoek. Zij kunnen op dagelijkse basis met de accountant meedenken over de doorontwikkeling van het product.

Canvas voor innovatie en efficiëntie

“Traditionele kantoren worden gekenmerkt door grote, logge archiefkasten. Wij bieden iets totaal anders,” vult Charlotte aan. “Wij zien de ruimte als een canvas voor innovatie en efficiëntie, waar onze case om de hoek zich kan focussen op wat echt belangrijk is: de behoeften van zijn of haar klanten. Door optimalisatie van onze software hebben wij al vaker innovaties later zien die op het eerste oog ondenkbaar leken. Zo bestaat onze HR-afdeling voor 600 medewerkers momenteel uit slechts 1 persoon.”

Deelnemen

Enthousiaste accountants die willen deelnemen, laten hun gegevens achter op het inschrijfformulier. “Bij AFAS houden we van een beetje gek en vooral van doen. Zorg dus dat je inzending opvalt,” sluit Charlotte af. De deadline voor het insturen van de inzending is 1 juli 2024. Accountants die nog niet met AFAS SB werken kunnen ook deelnemen als de administraties gemigreerd mag worden.

Over AFAS software

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Over de AFAS Campus

Sinds dit jaar kunnen partners en aanverwante organisaties, zoals start-ups en scale-ups, zich dicht bij het hoofdkantoor van AFAS vestigen. De twee nieuwe kantoorpanden met een oppervlakte van circa 20.000 m² bieden een scala aan voorzieningen, waaronder 600 werkplekken, een restaurant met 400 zitplaatsen, een Grand Café, opleidingsruimten, gebeds- en fitnessruimte, kleedkamers met douches en boardrooms. De AFAS Campus is ontworpen om een inspirerende en comfortabele werkomgeving te bieden, waar innovatie en samenwerking centraal staan.

Wil je meedoen? Schrijf je hier in: https://www.afas.nl/accountant/win-je-kantoor