Terugblik Accountantsdag 2019

Geschreven door
Redactie JIF

Gepubliceerd
11 jan 2020

11 jan 2020 • door Redactie JIF

Voor ruim 84 procent van de bezoekers heeft de Accountantsdag 2019 aan de verwachtingen voldaan. Waardering is er vooral voor de bijdragen van ‘internetnerd’ Alexander Klöpping, BNR-beurscommentator Kees de Kort en scheidsrechter Bas Nijhuis. Dat blijkt uit de eerste evaluaties van de dag.

De verplaatsing van de Accountantsdag naar de Rotterdamse Van Nelle Fabriek, na flink wat jaren in de RAI, wordt wisselend gewaardeerd. Het prachtige pand scoort punten, de harde klapstoelen op de tribunes wat minder.

Wie op 20 november 2019 niet tot de circa dertienhonderd bezoekers aan de dag behoorde, kan via accountant.nl uitgebreid teruglezen waar de dag over ging. Naast het verslag over het plenaire ochtend- en middagprogramma zijn er verhalen te vinden over de drie powerspeeches in de middag (over de AVG, overnames en teamwork). Verder wordt bericht over de gehouden deelsessies (opvolging, privacy, risico-analyse en profilen). De speech van DNB-president Klaas Knot, gehouden tijdens de sessie over risico-analyse, haalde ook de landelijke media.

Ook de liveblog, die gedurende de dag werd bijgehouden, is nog terug te lezen op deze site. Dit jaar was er geen live videostream, maar wel enkele video-impressies. De redactie van Accountant.nl sprak met enkele inleiders en tekende na afloop van het programma ook enkele reacties op.

Bron: www.accountant.nl