Kopie van Over Linkwell

Linkwell® is het niche-recruitementnetwerk van Reed Business. Via de verschillende vaksites van Reed Business en externe partners kunt u efficiënt en effectief hoger opgeleide professionals werven in uw niche. Ons netwerk dekt de volgende sectoren: Financieel, Juridisch, Zorg, Overheid en IT. Ons netwerk verenigt alle sites van Reed Business die door uw doelgroep bezocht worden om meer informatie over hun vak te vergaren. Dit zijn dus ambitieuze professionals die actief met hun vak bezig zijn. Kortom, de door u gewenste professionals. Zij worden bereikt met relevante nieuws- en vakinformatie. Uw vacatures worden dus altijd zonder waste geplaatst, aangezien ze perfect aansluiten op vakgebied en opleidingsniveau.


 

Onderdeel van Reed Business

Linkwell® is onderdeel van Reed Business, de specialist in het uitgeven van nieuws- en vakinformatie voor professionals in het bedrijfsleven, zorg en overheid. De uitgeverij bestaat uit 21 marktgroepen, die elk een markt bedienen. Er worden meer dan 5.000 producten uitgegeven die worden verspreid in iedere denkbare vorm: boeken, tijdschriften, losbladige systemen, opleidingen, congressen, internetsites, cd-roms en meer. Zo worden de professionals uit uw doelgroep volledig op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen in hun vakgebied. Met Linkwell® bent u dus dáár waar u wilt zijn.

 

Niche-recruitmentnetwerk

Het netwerk aan websites van Linkwell® is opgebouwd uit 13 sites die vijf verschillende niches beslaan:

  • Financieel en fiscaal
  • Juridisch
  • Overheid en gemeenten
  • (Gezondheids)zorg
  • IT

Hierdoor kunnen wij uw vacatures dus altijd plaatsen op dié sites die het beste bereik in uw niche hebben. Op de site van Elsevier.nl worden alle vacatures geplaatst. Afhankelijk van de niche waar de functie in valt, worden vacatures tevens op andere relevante sites geplaatst.

 


 

Elsevier.nl richt zich op een hoog opgeleid, welstandig publiek, dat behoort tot het actieve deel van de bevolking; ze werken of studeren. Mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën. Kritische mensen die geïnteresseerd zijn in maatschappelijke ontwikkelingen, maar ook in de persoonlijke en aangename dingen van het leven.

  

Bereik site

Gem. aantal pageviews per maand 8.047.552
Gem. aantal unieke bezoekers per maand 1.061.375

  

Elsevier magazine

Verschijning per jaar 51x
Totaal verspreide oplage 144.828

 

 


 

 

 

Financenetwerk.nl is dé community voor financials. Er wordt voorzien in de behoefte een actuele vakgerichte informatie-stroom te bieden met o.a. het laatste financiële nieuws, financiële vacatures, projecten voor zzp-ers, opleidingen, vakliteratuur, artikelen en een wekelijkse nieuwsbrief.

  

Bereik site

Gem. aantal pageviews per maand 31.407
Gem. aantal unieke bezoekers per maand   7.390

 

 


 

 

 

 

ControllersMagazine.nl richt zich op (concern)controllers, treasurers, financieel managers en financieel analisten.

  

Bereik site

Gem. aantal pageviews per maand 47.467
Gem. aantal unieke bezoekers per maand 12.632

  

Controllersmagazine

Verschijning per jaar 8x
Totaal verspreide oplage 3.593

  

 

ElsevierFiscaal.nl richt zich op belastingadviseurs, fiscalisten en zelfstandig ondernemers die met name werkzaam zijn op (accountancy-) administratiekantoren en belastingadviesbureaus.

 

 

Bereik site

Gem. aantal pageviews per maand 334.610
Gem. aantal unieke bezoekers per maand   84.138
Gemeente.nu is de internetportal voor gemeenteambtenaren. Met nieuws, dossiers en kennisbanken ondersteunt Gemeente.nu de gemeenteambtenaar bij het werkproces.

 

Bereik site

Gem. aantal pageviews per maand 400.000
Gem. aantal unieke bezoekers per maand 70.000


 

 

P&O actueel richt zich op de P&O professional: P&O-functionarissen, -managers, -adviseurs en-directeuren. De site levert informatie over o.a. arbeidsrecht, werving & selectie, ziekteverzuim, reïntegratie, personeelsadministratie, arbo, opleiding & ontwikkeling, arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap en management.

 

Bereik site

Gem. aantal pageviews per maand 201.000
Gem. aantal unieke bezoekers per maand 35.500

 

P&O actueel magazine

Verschijning per jaar 20x
Totaal verspreide oplage 14.566Nursing.nl richt zich op algemeen en gespecialiseerd verpleegkundigen, teamleiders, wijkverpleegkundigen, kraamverpleegkundigen, docenten en studenten verpleegkunde. Zij zijn werkzaam in algemene, academische en gespecialiseerde ziekenhuizen, revalidatiecentra, thuiszorg, verpleeghuizen en opleidingscentra.

 

Bereik site

Gem. aantal pageviews per maand 250.000
Gem. aantal unieke bezoekers per maand 44.000

 

Nursing magazine

Verschijning per jaar 11x
Totaal verspreide oplage 26.227

 

 


 

 

 


Zorgvisie richt zich onder meer op managers, directieleden, bestuurders, clustermanagers, zorg-coördinatoren, kwaliteitsmedewerkers, hoofden p&o en toezichthouders in academische, categorale en algemene ziekenhuizen, revalidatiecentra, aanbieders van geestelijke gezondheidszorg, verpleging en verzorging, thuiszorg, verzekeraars en overheid.

 

Bereik site

Gem. aantal pageviews per maand 270.000
Gem. aantal unieke bezoekers per maand 53.600

 

Zorgvisie magazine

Verschijning per jaar 12x
Totaal verspreide oplage 4.604

 


 

 

 

TVV-online, website van Tijdschrift voor Verzorgenden richt zich op verzorgenden IG, verzorgenden en helpenden, werkzaam in verpleeghuizen, verzorgingshuizen, thuiszorg, gehandicaptenzorg en kraamzorg.

 

Bereik site

Gem. aantal pageviews per maand 77.000
Gem. aantal unieke bezoekers per maand 13.500

 

TvV magazine

Verschijning per jaar 10x
Totaal verspreide oplage 10.082

 


 

 

De bezoekers van ZorgWelzijn.nl zijn werkzaam in kaderfuncties in de sector zorg en welzijn bij gemeenten, woningcorporaties, onderwijs en politie. De site biedt nieuws, achtergronden en vakinformatie voor de sociale professional.

 

Bereik site

Gem. aantal pageviews per maand 90.000
Gem. aantal unieke bezoekers per maand 30.000

 

ZorgWelzijn magazine

Verschijning per jaar 10x
Totaal verspreide oplage 2.423


Marqit ondersteunt IT-beslissers bij het oriënteren op en selecteren van IT-oplossingen. Marqit biedt deze gerichte groep nieuws, business cases en bedrijfsprofielen op specialistische deelgebieden zoals security, storage, netwerken, IT beheer en business software.

 

Bereik site

Gem. aantal pageviews per maand 45.000
Gem. aantal unieke bezoekers per maand 15.500


Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.