Informatie

Indien je een profiel invult op Jobs in Finance en een CV toevoegt, dan kunnen deze gegevens aan klanten van Jobs in Finance ter beschikking worden gesteld voor zoeken, raadplegen en downloaden via de CV-database. Bij bepaalde velden kun je aangeven, dat je deze niet zichtbaar wilt maken voor werkgevers. Deze gegevens worden dan niet getoond bij de zoekresultaten.

 

Kies je ervoor een profiel in te vullen en je CV te plaatsen in onze database, dan vertrouwen wij erop dat je je gegevens up-to-date houdt. Het heeft de voorkeur je CV minimaal iedere zes maanden te updaten, in het bijzonder wanneer je contactgegevens gewijzigd zijn. Je kunt te allen tijde in je account inloggen en je gegevens wijzigen.

 

Jobs in Finance behoudt zich het recht voor om CV’s uit onze database te verwijderen waarvan de inhoud in strijd met de wet of anderszins aanstootgevend is.

 

In het kader van de dienstverlening van Jobs in Finance worden de contactgegevens en andere gegevens die je als onderdeel van het registratieproces hebt verstrekt, door Jobs in Finance vastgelegd en gebruikt om je de informatie te kunnen verstrekken waarom je hebt gevraagd. De gegevensverwerking is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Mijn Profiel

Indien je je online aanmeldt, word je geregistreerd als gebruiker van Jobs in Finance. Als geregistreerde gebruiker kun je inloggen op de website JobsinFinance.nl. Je kunt op deze site een profiel aanmaken.
 
De gegevens zijn beschermd door jouw opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord en zijn alleen voor jou toegankelijk. Deze gegevens zijn niet toegankelijk voor klanten. Je kunt je gegevens op elk gewenst moment aanpassen en verwijderen. Wil je je account helemaal verwijderen? Dan dien je een mail te sturen naar customersupport@jobs4professionals.eu . Je account wordt verwijderd indien je het e-mailadres waarmee je bent ingeschreven meestuurt.

 

 

>>Maak je eigen profiel aan 

 Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.