5 vragen die job kandidaten moeten stellen

24/09 Van de redactie

 

 

 

Top kandidaten voor een baan stellen goede vragen. Ze evalueren on the spot interviewers, het bedrijf en of ze daar echt willen werken. Hier zijn vijf vragen van echt goede kandidaten.Wat verwacht je dat ik voor je realiseer de eerste 60- 90 dagen in mijn job?

 

Goede kandidaten houden niet van eindeloze kennismakingssessies maar willen aan de slag en resultaten laten zien.

 

Wat zijn de overeenkomsten tussen de top performers binnen dit bedrijf?

 

Goede kandidaten gaan vaak voor de lange termijn bij een bedrijf. Iedere organisatie is anders dus ook de kern kwaliteiten van de top performers.


Wat zijn de belangrijkste zaken die echt resultaat opleveren voor dit bedrijf?


Medewerkers zijn een investering voor het bedrijf. Iedere medewerker zou een positieve return on investment moeten hebben voor het bedrijf en dus zijn of haar salaris dik terugverdienen. Waarom zouden ze anders op de salarislijst staan?


Wat doen medewerkers hier als ze wat tijd over hebben?


Gelukkige medewerkers vinden het werk leuk wat ze doen en hebben plezier met hun collega's. Binnen een bedrijf als Google mag iedere medewerker een deel van zijn tijd besteden aan het bedenken van nieuwe innovaties in de meest brede zin van het woord.

 

Hoe gaan jullie om met grote veranderingen in de markt?

Iedere business heeft grote uitdagingen, bijvoorbeeld op technologisch gebied, nieuwe concurrenten, economische neergang etc, hoe wordt hier mee omgegaan dan wel op geanticipeerd zijn belangrijke zaken om te weten.

 

Bron| Inc.com

 

Terug naar overzicht

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.