Business Intelligence vacatures

Als `Business Intelligence Consultant` ben je expert op het gebied van kwantitatieve analyses. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van hoogwaardige analyses op data uit verschillende (gestructureerde en ongestructureerde) bronnen. Op basis van nieuwe inzichten uit analyseresultaten adviseer je het (senior) management, doe je projectvoorstellen en bedenk je slimme oplossingen voor het vergroten klanttevredenheid, klantbehoud, risico-reductie, rendementsverbetering, kostenverlaging etc. Hierbij werkt je vaak samen met inhoudsdeskundigen uit de business.

Vacatures business intelligence

Op zoek naar een uitdagende functie op het gebied van business intelligence? Op Jobs in Finance staan de beste business intelligence vacatures gepresenteerd. Bekijk hieronder het actuele aanbod aan vacatures.

 • Omnivera GWZ

  Senior Medewerker Financien

  e bent een HBO-er met een bedrijfseconomische opleiding en enkele jaren ervaring in een woningcorporatie en je zoekt meer uitdaging in een brede(re) en zelfstandige functie. Wil je bovendien graag bijdragen aan de ontwikkeling van Omnivera GWZ? Een … /

  Premium

  Plaats: Hardinxveld-Giessendam

  Aanstelling: Fulltime

  Opleidingsniveau: WO, HBO+, HBO

  Salarisindicatie: € 3.000 - € 5.000

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.