Belastingconsulent

Een van de vele plichten die elke burger heeft, is het betalen van belasting. Staan wij even stil bij dit onderwerp, dan weten wij dat het voldoen aan de belastingplicht toch enige kennis vergt over wet- en regelgeving. Binnen bedrijven, instellingen of verenigingen is deze kennis onmisbaar, zeker voor een goed verloop van zaken rond het voldoen aan de belastingplicht. Een betrouwbare en integere financiële professional die helemaal up-to-date is en blijft aangaande zaken rond het betalen van belasting is iets dat elke organisatie nodig heeft. Een belastingconsulent is de financiële deskundige die assistentie verleent bij het voldoen aan de belastingplicht. De plicht van de belastingconsulent is tevens gericht naar zijn of haar werkgever, want die wil zo min mogelijk belasting betalen. Terwijl voldaan wordt aan de belastingplicht, wordt bekeken hoe dit het voordeligst werkt voor de organisatie in kwestie. Jobs in Finance brengt financiële werkzoekenden en werkgevers samen.

 

De functie van een register belastingconsulent

Werken in de functie van register belastingconsulent, omvat veel meer dan alleen het verzorgen van de aangiften. U bent tevens belast met het:

  • Verzamelen en analyseren van belasting gerelateerde informatie;
  • geven van fiscaal advies;
  • voorbereiden van complexe aangiften;
  • correct toepassen van de belastingwet;
  • bijhouden van alle actuele belastingregels.

Alvorens advies uit te brengen aan uw klant, verzamelt en analyseert u als register belastingconsulent, relevante informatie zodat het geleverde advies altijd op maat is. Het advies dat de belastingconsulent geeft bestaat niet alleen uit advies betreffende de belastingen maar ook met betrekking tot fiscale zaken. Dit betekent dat de belastingconsulent voldoende kennis en ervaring heeft met het opmaken van aangiften hoe complex deze ook moge zijn. Daarbij is het toepassen van de belastingregels van uiterst belang en daaruit voortvloeiende doet de belastingconsulent continu onderzoek naar alle nieuwe ontwikkelingen aangaande de belastingwet. Herkent u zichzelf in dit profiel dan staan de vacatures die het best bij u passen voor u klaar op de site van Jobs in Finance.

 

Jobs in Finance voor uw vacature belastingconsulent

Zorgeloos de belastingen van uw organisatie overlaten aan een belastingconsulent die zaken conform de wet en uw persoonlijke wensen afhandelt? U bent op zoek naar een belastingconsulent die blindelings te vertrouwen is met de vertrouwelijke gegevens van uw organisatie en die integer te werk gaat. Die persoon bereikt u vanzelfsprekend met uw vacature, belastingconsulent, geplaatst op de juiste plek. Een plek van waaruit alle financiële experts in Nederland bereikt worden met uw vacature voor een gezochte belastingconsulent. Het is een plek waar alle actuele financiële vacatures op staan en dus alle werkzoekende financiële deskundigen mee bekend zijn. Dit heeft als prettig gevolg dat de kans dat u de juiste financiële professional bereikt, groter wordt en dat het niet lang duurt voordat u deze persoon hebt aangenomen. Deze plek waar u financiële professionals met minimaal een hbo opleiding op zak aantreft is de website van Jobs in Finance, uw partner voor uw volgende financiële professional, de belastingconsulent.

Er zijn geen vacatures 'belastingconsulent' beschikbaar

Er zijn geen resultaten die voldoen aan uw zoekopdracht

-

In de spotlight

Projectadministrateur bij Bilfinger

-

Vacature(s) op JIF?

Bel of mail 030 2083003 sales@jobsinfinance.nl

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.