Assistent controller m/v

Werkgever
Woonlinie
Plaats
Zaltbommel
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Bouw, Dienstverlening algemeen
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Assistent controller m/v
analytisch | sympathiek | zelfstandig

We zien jou al helemaal voor ons. Iemand die letterlijk jeuk krijgt als iets niet lijkt te kloppen. En vervolgens als een razende aan de slag gaat, om het te veranderen. En wanneer het wel klopt, maar de wet- en regelgeving zet alles op z’n kop, dan word je alleen maar fanatieker om het weer kloppend te krijgen..

Na je HBO opleiding (bedrijfseconomisch) ben je ergens gaan werken, waar je na circa 5 jaar wel alles en iedereen hebt gezien op het gebied van planning & control. Of eerder, als je echt heel snel en goed bent. Dat werk mag bij een woningcorporatie zijn, maar misschien wel liever niet… Wij zijn namelijk Woonlinie

Als assistent-controller ga je aan de slag met:

 • De doorontwikkeling en het samenstellen van de managementrapportage en de informatievoorziening
 • Fiscale zaken zoals de BTW aangiftes en de aangifte verhuurderheffing
 • De voorbereidingen voor de jaarrekening (gesplitst naar DAEB en niet-DAEB)
 • Het verzamelen, analyseren en samenstellen van data voor de dVi en dPi
 • Het beheer van de leningenportefeuille (ruim € 100 mln.)
 • Het registreren en monitoren van de diverse waardes van het vastgoed in ons ERP-pakket (Cegeka-DSA) van historische kostprijs, tot bedrijfswaarde en marktwaarde
 • Overige planning & control activiteiten op de afdeling, zoals, het interne controleplan, administratieve verwerking van verkopen, beheer assurantieportefeuille.


Je werkt samen met of hebt contact met collega’s, leveranciers en accountants. Daarnaast werk je mee aan verschillende afdeling overstijgende jaardoelen. Daar ben je bijvoorbeeld bezig met de betaalbaarheid van woningen, informatievoorziening, kwaliteit van data. Of met hele andere dingen die misschien niet zo direct met je functie te maken hebben want je hebt een brede interesse en , dat zien we graag bij Woonlinie. Je werkt direct samen met acht collega’s van de afdeling Bedrijfsondersteuning op het gebied van dagelijkse administratie, planning & control en ICT. Je leidinggevende is de teamleider Bedrijfsondersteuning. 

Kortom: als je onze assistent-controller wordt, heb je:

 • een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau bedrijfseconomie of accountancy
 • stevige kennis van Excel; je kennis is bovengemiddeld en je hebt affiniteit met overige software (zoals Microsoft Navision)
 • enige jaren ervaring (ca vijf jaar)
 • een sterke uitdrukkings- en schrijfvaardigheid
 • een pré als je in de buurt woont (max 30 minuten reizen)

Daarnaast:

 • Ben je analytisch en resultaatgericht ingesteld
 • Een sympathieke collega die graag samenwerkt met onze collega’s en met externen zoals de accountant


Wij bieden
We vragen veel van onze mensen; zowel op het gebied van inzet, kennis als persoonlijkheid. Jij kunt rekenen op een zelfstandige functie in een enthousiast team binnen een ambitieuze en inspirerende werkomgeving. Er is ruimte voor opleiding en ontwikkeling. De werktijden kunnen we in overleg met elkaar afstemmen. Het eerste jaar is altijd een jaarcontract. De waardering is een salaris dat recht doet aan de uitdaging: schaal H van de CAO Woondiensten, ca € 3.057 tot € 3.820 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Woonlinie kent bovendien goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een bijdrage in de zorgverzekering en goede opleidingsmogelijkheden). 
 
Welkom
Je reactie, in de vorm van een brief & curriculum vitae, is welkom bij Astrid Bouman, HRM-adviseur, via de 'Solliciteer' button. Indien je vragen hebt, kan je contact opnemen met Astrid via telefoonnummer 088 520 4000. 

Woonlinie verhuurt 4.300 woningen en ander vastgoed in het Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard. Woonlinie is een ambitieuze organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers, die in al haar denken en doen klant-, markt- en maatschappijgericht is. Woonlinie onderscheidt zich in haar specialisme in wonen en voegt altijd waarde toe. Zo bindt en verbindt zij op vanzelfsprekende wijze doelgroepen en partners. Binnen een professionele omgeving bieden wij onze medewerkers ruimte voor persoonlijke groei en ambities.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Zaltbommel, Controller, Assistent controller, Finance

Contactgegevens

Astrid Bouman

Solliciteer op deze vacature


 

Woonlinie

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.