Manager Financien

Werkgever
ROC Nijmegen
Plaats
Nijmegen
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Onderwijs/Wetenschap
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

(32-40 uur, Nijmegen)

Wat ga je doen als manager Financiën?

ROC Nijmegen heeft de ambitie om de concernadministratie door te ontwikkelen naar een volgende fase. Dit met als doel: “het verhogen van de betrouwbaarheid (juistheid, volledigheid en tijdigheid) van de financiële cijfers!”. Hierbij hoort het optimaliseren van processen (AO/IB), digitalisering en een adequate maandelijkse financiële afsluiting met een volwaardige financiële rapportage. Een goede samenwerking en aansluiting tussen Planning & Control en de Concernadministratie is dan ook essentieel.

Je bent verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënt functionerende concernadministratie en geeft hiërarchisch leiding aan een team van circa 13 medewerkers. Daarbij zet je in op continue ontwikkeling en het tijdig inspelen op interne en externe ontwikkelingen. Je stimuleert samenwerking en functionele verbinding. Je onderhoudt contacten met externe partijen zoals banken, belastingdienst, verzekeraars en accountants. Je bent verantwoordelijk voor de financiële- en projectadministratie, fiscale aangiftes en bewaakt de liquiditeitspositie van de organisatie.

Wat vragen wij van jou als manager Financiën?
Je bent een ervaren financial, die het als een uitdaging ziet om financiële processen goed neer te zetten binnen de organisatie. Je bent een (people)manager, die op een enthousiaste wijze leidinggeeft aan de afdeling. Hiernaast ben je in staat om een duidelijke positie binnen de organisatie in te nemen als adviseur. Naast analytische vaardigheden, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en weet je medewerkers te motiveren het beste uit zichzelf en het team te halen. Kennis van actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied en inzicht in verandermanagement zijn daarbij naast een gedegen inhoudelijke kennis en ervaring essentieel.

Het hebben van een helikopterview is essentieel om alle processen te overzien en verbeteringen te kunnen aanbrengen. Je bent stressbestendig, flexibel, ambitieus en resultaatgericht. Je hebt een voor de functie relevant HBO/academisch werk- en denkniveau. Je hebt inzicht in de administratieve organisatie en interne beheersing van een organisatie als een ROC of onderwijsinstelling of bent in staat deze snel te verwerven.

Je hebt ervaring met het werken in een complexe, veranderende organisatie met diverse stakeholders. Je beschikt over vaardigheden in het begeleiden en implementeren van beleid, procedures en veranderingsprocessen. Je bent in staat vanuit je expertise structureel de verbinding te leggen met het onderwijs en deze te faciliteren en je hebt visie op het organiseren van werkprocessen.

Waar ga je werken als Manager Financiën?
ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven.

Binnen ROC Nijmegen zijn de opleidingen per branche geclusterd in sectoren en verspreid over meerdere vestigingen in Nijmegen en directe omgeving. De afdeling Concernadministratie is verantwoordelijk voor de financiële – en projectadministratie, bestaande uit de clusters: crediteuren, debiteuren, projectadministratie en financiële rapportage. De afdeling Concernadministratie maakt sinds kort onderdeel uit van de directie Financiën, Planning & Control. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de directeur Financiën, Planning & Control.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris in maximaal schaal 12 volgens de cao MBO d.w.z. maximaal € 5158 op basis van 36 uur
  • 13e maand (8,33%)
  • Vakantiegeld (8%)
  • Flexibele werktijden (o.a. de mogelijkheid om in overleg extra vrije dagen op te bouwen)
  • Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
  • Tijdelijke aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren


Procedure
Bij de werving en selectie laat het ROC zich bijstaan door het bureau Aardoom & de Jong. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Solliciteren kan via de 'Solliciteer' button / de website van Aardoom & de Jong.

Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet. De gesprekken worden vanaf 27 februari ingepland dus snel reageren is aan te raden.

Contactpersonen:
- mr. Ronald Gaartman, e-mail: gaartman@aardoomendejong.nl telefoon: 06-22233604
- drs. Maarten Aardoom, e-mail: aardoom@aardoomendejong.nl telefoon: 06-55717739

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Nijmegen, Financieel manager, Finance manager, Financieel adviseur.

Contactgegevens

Ronald Gaartman

Solliciteer op deze vacature


 

ROC Nijmegen

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.