Senior Medewerker Financien

Werkgever
Omnivera GWZ
Plaats
Hardinxveld-Giessendam
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overig
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Vacature, Fulltime, Dordrecht, financieel medewerker, financeningcorporatie, het jaarverslag, de dPi en de dVi hebben voor jou geen geheimen. Je bent een HBO-er met een bedrijfseconomische opleiding en enkele jaren ervaring in een woningcorporatie en je zoekt meer uitdaging in een brede(re) en zelfstandige functie. Wil je bovendien graag bijdragen aan de ontwikkeling van Omnivera GWZ? Een ontwikkeling waarin energie, ruimte en richting geven centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! “Wij” zijn Omnivera GWZ uit Hardinxveld-Giessendam, een middelgrote organisatie in een landelijke omgeving en wij hebben een vacature voor een: 

Senior medewerker financiën 
analytisch | zelfstandig | innovatief 

Jouw uitdaging 
Je staat vooraan bij nieuwe ontwikkelingen in onze sector. En die ontwikkelingen gaan snel op alle gebieden van ons werk. Maar zeker op het gebied van financiën en ICT. De wet stelt daarnaast hoge eisen aan onze externe verslaglegging. Jij optimaliseert dan ook de huidige financiële planningen en rapportage en gaat aan de slag met:

 • Het door-ontwikkelen en samenstellen van de management rapportages met gebruikmaking van business intelligence
 • Het samenstellen van de jaarrekening
 • Het verzamelen, analyseren en samenstellen van data voor de dVi en dPi
 • De financiële toets van diverse investeringsbesluiten
 • De leningenportefeuille
 • Het registreren en monitoren van de diverse waardes van het vastgoed van historische kostprijs, tot bedrijfswaarde en marktwaarde


Je werkt samen met één senior collega financiën en zorgt er samen voor dat de planning & control activiteiten passen bij de in- en externe ontwikkelingen en bij de hoge verwachtingen van de externe en interne toezichthouders. Je bent de senior op de afdeling en inspireert je directe collega en andere collega’s bij relevante innovaties in systemen of processen. 

Jouw profiel als senior medewerker financiën: 
Onze senior medewerkers financiën zijn breed georiënteerd. Het zijn financiële professionals met oog en oor voor onze business. Specifieker herken je je hierin: 

 • een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau bedrijfseconomie of accountancy
 • bovengemiddelde kennis van Excel
 • affiniteit met overige software (zoals NCCW/FMP)
 • een sterke uitdrukkings- en schrijfvaardigheid
 • analytisch, zelfstandig en staat vooraan bij innovaties/vernieuwingen
 • enige jaren ervaring (ca vijf jaar)


Ons aanbod: 
Je kunt rekenen op een uitdagende en brede baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Daarnaast hebben we een compact team met korte lijnen. En ten slotte werk je in een organisatie die werk doet wat er toe doet! 

De waardering is een salaris dat recht doet aan de uitdaging: schaal J van de CAO Woondiensten (maximaal € 4.572,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). We starten met een jaarcontract. Een Verklaring omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure, een assessment is een optie. Vervolg Je reactie, in de vorm van motivatie & curriculum vitae, is welkom bij Astrid Bouman, HRMadviseur, via de 'Solliciteer' button. 

Als je vragen hebt, kun je haar bereiken via telefoonnummer 06-51767030. Omnivera GWZ is een middelgrote organisatie waarin circa 35 medewerkers samen werken aan goede en betaalbare huisvestiging voor mensen met een smalle beurs. 

Omnivera GWZ verhuurt ongeveer 3400 woningen in en rond Hardinxveld-Giessendam en Zederik. Het is een professionele en informele organisatie met ruimte voor ontwikkeling. De organisatie werkt slim, wendbaar en stelt de huurder voorop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Dordrecht, financieel medewerker, finance

Contactgegevens

Astrid Bouman

Solliciteer op deze vacature


 

Omnivera GWZ

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.