Financieel expert GGZ

Werkgever
Menzis
Plaats
Wageningen
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Financieel expert GGZ

Wat ga je doen?

Voor onze afdeling Zorginkoop GGZ zijn wij op zoek naar een gedreven financieel expert die verantwoordelijk wordt voor het optimaliseren van de financiële uitkomsten van onze zorginkoop. 

Met jouw expertise vertaal je de ontwikkelingen in de markt en regelgeving in financiële inkoopspecificaties en geef je jouw oordeel over de kostenconsequenties van nieuw of gewijzigd inkoopbeleid. Je werkt nauw samen met de zorginkopers, ondersteunt hen bij het inkoopproces en draagt bij om het waardegericht inkopen van GGZ zorg verder vorm te geven. Ook zorg je voor een goede inrichting van de administratieve organisatie en interne beheersing en voor de afhandeling van de contractafspraken met zorgaanbieders. Jij bent mede het aanspreekpunt in de functionele lijn voor GRC Zorg, met het doel de zorgkosten te beheersen en te prognosticeren en de opbrengsten uit hoofde van Formele Materiële Controle te optimaliseren. Je zorgt er daarbij voor dat alle informatie ten bate komt van en ondersteuning geeft aan het inkoopbeleid. Daarnaast bewaak je de financiële stabiliteit van zorgaanbieders, die uit hoofde van de zorgplicht voor Menzis van belang zijn. Waar nodig onderhoud je contacten met externe en interne stakeholders zoals bijvoorbeeld ZN, VWS, NZa, Financiën, Control en zorgaanbieders en bereid je in opdracht adviezen en rapportages voor, ten behoeve van ons Managementteam Zorg en de Directieraad. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de teammanager Financiën GGZ.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde economische opleiding op academisch niveau
  • Financiële kennis en kennis van administratieve organisatie, interne controle en informatiesystemen, risicomanagement en het bekostigingssysteem van de zorg
  • Gedegen kennis van en ervaring met inhoud en processen van GGZ zorginkoop en stelselkennis en deze kennis ook over kunnen dragen
  • Aantoonbare ervaring met het aansluiten met en het verbinden van diverse stakeholders
  • Proactiviteit, initiatief, enthousiasme, samenwerkingsvermogen, daadkracht, communicatieve vaardigheden en duidelijk kunnen formuleren


Afdeling
Menzis is volop in beweging en wil dat de zorg voor iedereen beschikbaar en betaalbaar blijft. Daarom heeft Menzis een professionele, resultaatgerichte zorginkooporganisatie waarbij kwalitatief goede zorg tegen een scherpe prijs ingekocht wordt en besparingen op zorgkosten gerealiseerd worden voor onze verzekerden. Daar horen mensen bij die resultaatgericht zijn, met elkaar samenwerken en die durven te pionieren! Het cluster Zorg bestaat uit de afdelingen: Inkoop 1e lijn (ELZ), Inkoop medisch specialistische zorg (MSZ), Inkoop geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en Operationele Zorginkoop (TOZ), het Zorgkantoor (Wlz), de afdeling Governance Risk en Compliance (GRC Zorg) en de Staf. Daarnaast worden vanuit het cluster twee strategische programma’s geleid: Kwaliteit & Klantnavigatie en Sturen op Informatie. De afdeling GGZ is verantwoordelijk voor de zorginkoop van de geestelijke gezondheidszorg die bekostigd wordt vanuit de Zorgverzekeringswet. Dit betreft zowel de 1e lijns (GBGGZ) als de 2e lijns GGZ (SGGZ). Er worden afspraken gemaakt over zorgaanbod geleverd door o.a. eerstelijnspsychologen, vrijgevestigde psychiaters en psychotherapeuten en GGZ-instellingen.

Wat krijg je terug?

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Daarnaast bieden we je een modern marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering, goede studiefaciliteiten en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen. Je kunt gebruik maken van de collectieve ziektekostenverzekering met korting op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. De functie is gewaardeerd in schaal 11 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 5.141 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur).

Wil je meer weten over deze functie? 
Neem dan contact op met Natasja Cooper, Corporate recruiter, telefoon 06 5387 5388. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het de 'Solliciteer' button. De gesprekken worden vanaf half augustus gepland.

Menzis wil instaan voor de integriteit van haar medewerkers. Om die reden doen we, op basis van een screeningsbeleid, onderzoek naar de betrouwbaarheid van iedere medewerker die bij Menzis komt werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Natasja Cooper

Solliciteer op deze vacature


 

Menzis

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.