manager personeels- en salarisadministratie

Werkgever
GP Groot Groep
Plaats
Heiloo
Regio
Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Transport/Logistiek
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Parttime

Solliciteer op deze vacature

Ben jij resultaatgericht en werk je graag in een team? Ben jij een specialist met oog voor detail en een dienstverlenende instelling? Dan is GP Groot op zoek naar jou!

Hoofd Personeels- en Salarisadministratie 
Heiloo (nabij Alkmaar), 28-32 uur per week


Als hoofd personeels- en salarisadministratie ben je verantwoordelijk voor een efficiënte, correcte en tijdige verwerking en controle van gegevens ten behoeve van zowel de personeelsadministratie, salarisadministratie, loonbelastingaangiftes als bijbehorende uitkeringen. Bovendien houd je recente ontwikkelingen in de geldende wet- en regelgeving bij en past dit praktisch toe. 

Wat zoeken we in jou als nieuw hoofd personeels- en salarisadministratie? 
Je hebt een afgeronde opleiding HBO Bedrijfseconomie of Accountancy, bij voorkeur aangevuld met PDL en VPS. Je hebt relevante werkervaring in de personeels- en salarisadministratie. Je hebt inzicht en ervaring in het inrichten van (workflows in) AFAS Profit of een vergelijkbaar pakket. Je houdt van aanpakken, je bent bereid jezelf te blijven ontwikkelen en hebt een resultaatgerichte en coachende stijl van leidinggeven. 

Wij bieden: 
Uiteraard bieden we je een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. En er is meer! Bij GP Groot hebben we leuke extra’s zoals korting op je sportschoolabonnement, iedere dag vers fruit en sportkleding tegen gereduceerd tarief. Een tankpas met korting op brandstoffen en wasprogramma’s en onbeperkt toegang tot www.goodhabitz.com met meer dan 100 online trainingen. En, niet onbelangrijk, je krijgt er bijna 800 gemotiveerde collega’s bij! 

Onze organisatie kent een informele en resultaatgerichte werksfeer. De organisatie is plat en de lijnen zijn kort. De focus ligt op talent en het creëren van een inspirerende werkomgeving waarin iedereen zijn of haar talenten optimaal kan ontdekken, ontwikkelen en benutten.

Ben jij ons nieuwe hoofd personeels- en salarisadministratie? 
Solliciteer dan via de “Solliciteer" button. Op 25 september a.s. zullen wij alle reacties beoordelen. De selectiegesprekken staan gepland op 26 en 28 september. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Vragen?
Het volledige functieprofiel vind je hier. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Herman op den Kelder, HR Manager, 088 4720110.

GP Groot 
GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu staan: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 750 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Vacature, parttime, Alkmaar, manager, personeelsadministratie, salarisadministratie, financiële administratie, hoofd

Solliciteer op deze vacature


 

GP Groot Groep

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.