Senior Salarisadministrateur

Werkgever
Makro Nederland
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Handel
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Ben jij een specialist op het gebied van salarissen en beloningen en ga jij daadkrachtig en analytisch te werk om werkprocessen te optimaliseren? Word Senior Salarisadministrateur en help de Makro verder; we zijn op zoek naar jou!

Ondersteunen en optimaliseren als Senior Salarisadministrateur

Als Senior Salarisadministrateur is de correcte verwerking van salarissen en beloningen je belangrijkste prioriteit. Om dit te realiseren, test je periodiek onze salarisapplicatie en verzorg je periodieke en adhoc rapportages ter controle. Je werkt proactief mee aan het optimaliseren van de werkprocessen, zodat salarissen nog nauwkeuriger kunnen worden verwerkt.

Enkele overige verantwoordelijkheden zijn:

  • Het ondersteunen van collega’s op het HR Service Center bij de verwerking van complexe salarismutatie en de uitvoering van mutatiecontroles.
  • Het adviseren van collega’s op het HR Service Center over salaris- en beloningsvraagstukken.
  • Het presenteren van vakkennis en wettelijke wijzigingen aan de collega’s op het HR Service Center, zodat de organisatie up-to-date blijft.
  • Het beheren van de tussenrekeningen, in samenwerking met de collega’s van de financiële administratie.


Met ervaring bijdragen aan progressie: dit ben jij
Om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de Makro, is het jouw doel om de salarisverwerking te optimaliseren. Je bent dan ook gericht op het continu verbeteren van payroll- en andere werkprocessen. Hierbij speelt je analytisch vermogen een belangrijke rol; je ziet de struikelpunten en pakt deze proactief aan. Hiervoor werk je samen met andere afdelingen, dankzij je goede communicatieve vaardigheden. Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met tegenslagen. Ervaring in de retailbranche is een pre.

Daarnaast:

  • beschik je over een afgeronde PDL/VPS-opleiding;
  • heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring als salarisadministrateur;
  • heb je ervaring met SAP HR en Excel op een gevorderd niveau;
  • ben je bekend met Expat administratie.

Solliciteer via de 'Solliciteer' button en groei mee met ondernemend Nederland

Weet jij de diverse afdelingen te adviseren en te ondersteunen op het gebied van HR en salarissen? Sta jij te popelen om mee te werken aan de ontwikkeling van Makro? Upload dan je cv en motivatie via onderstaande button. We maken graag kennis met onze toekomstige Senior Salarisadministrateur.

Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jeroen Botman (Recruitment Makro Cash & Carry Nederland) via jeroen.botman@makro.nl.

Over Makro
Makro is onderdeel van een beursgenoteerd internationaal handels- en dienstenbedrijf (Metro Group), met meer dan 750 Cash & Carry vestigingen in 26 landen. Makro is al bijna 50 jaar toonaangevend als groothandel in Nederland. Ontwikkeling is bij ons key voor een stabiele toekomst. Met meer dan 17 vestigingen en ruim 3800 medewerkers is Makro partner voor ondernemend Nederland. Een compleet food en non-food assortiment is beschikbaar voor de zaak en thuis.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Amsterdam, Salarisadministratie, Salarismutatie.

Contactgegevens

Jeroen Botman

Solliciteer op deze vacature


 

Makro Nederland

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.