Business analist

Werkgever
Ennatuurlijk
Plaats
Best
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Industrie
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Financiële topper gezocht

We zijn op zoek naar

Jou?

We zijn per direct op zoek naar een Business analist.

Vind jij het leuk om financiële modellen te maken waardoor Ennatuurlijk in staat is de juiste investeringsbeslissingen te nemen? Krijg jij energie van financiële cijfers snel en accuraat analyseren en hierover te sparren met anderen? Ben jij in staat een forecast op te stellen van de verwachte winst de komende vijf jaar? Heb jij een afgeronde WO opleiding en maximaal 5 jaar werkervaring?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheid

Als Business analist binnen onze finance afdeling ben je verantwoordelijk voor het analyseren, beoordelen en doorrekenen van investeringen en het maken van andere financiële analyses. Hierbij kan je denken aan onderwerpen als marge, pricing en omzet.

Jouw werkdag
Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.

Maandag, 9.00 uur. Je hebt een afspraak met de business development manager die de uitdaging van een gemeente heeft meegekregen om een nieuwe woonwijk van stadsverwarming te voorzien. Er zijn diverse alternatieven en scenario’s bedacht. Jouw hulp en advies is nodig om de financiële haalbaarheid te onderzoeken en het beste scenario te kiezen. Enthousiast ga je aan de slag met het opzetten van een scherpe analyse op financieel gebied. Daarnaast beoordeel je de risico’s en upsides. Voor de input voor kostenramingen en verkoopprognoses ga je langs bij je engineering- en sales collega’s. 

Ondertussen loopt er een collega langs met een contractvoorstel die je vraagt meteen even mee te kijken bij het inzichtelijk maken van de voor- en nadelen. Je stelt een paar kritische vragen waarmee je collega weer verder kan.

‘s Middags ga je aan de slag met de maandrapportage. Je ziet dat de financiële prestaties voor een bepaalde locatie tegenvallen. Je werkt jouw bevindingen uit en neemt contact op met de verantwoordelijke locatiemanager om eventuele oorzaken te bespreken.

Aan het einde van de dag maak je nog snel even een overzichtje van een aantal potentiële investeringsprojecten en bijbehorende cash flow prognoses, zodat een andere collega binnen je team kan beoordelen of er voldoende liquiditeit is voor Ennatuurlijk.

Met een goed gevoel kijk je terug op de behaalde resultaten van vandaag.


Jij krijgt
Veel!

Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken als telefoon en de mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons prima geregeld. Op die manier kun jij je volledig focussen op jouw rol en krijg je alle kansen om te schitteren. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

We geven je alle vertrouwen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen, een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid met ons mee te bouwen en te groeien.

Hoe leren we elkaar kennen?
Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces twee gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. 
Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar onze website www.Ennatuurlijk.nl voor onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren

Solliciteer kan via de 'Solliciteer' buttonl! Je kan ook contact opnemen met Stefan Suurmond, manager Finance, Control en Analyse via 06-46618775. Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen een week. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd. 


Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Best, Financieel Analist, Finance.

Contactgegevens

Stefan Suurmond

Solliciteer op deze vacature


 

Ennatuurlijk

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.