Compliance Medewerker Utrecht

Werkgever
Baker Tilly Berk
Plaats
Utrecht
Regio
Randstad, Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO, HBO+, WO
Ervaring
> 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

De accountants, fiscalisten, juristen en overige adviseurs van Baker Tilly Berk zijn op een zeer breed terrein actief. De compliance afdeling bestaat momenteel uit 3 medewerkers en valt rechtstreeks onder het bestuur. Het bureau is gevestigd in onze vestiging in Utrecht.

 

De compliance afdeling houdt zich bezig met het onderhouden en optimaliseren van het kwaliteitsbeheersingssysteem van de gehele organisatie. Als compliance medewerker ben je verantwoordelijk voor het projectmatig en pragmatisch beoordelen van de inhoud en naleving van processen en procedures bij specifieke disciplines binnen BTB. Bij de toetsing daarvan worden ook de uitvoering en kwaliteit van opdrachten beoordeeld. In dat kader voer je in teamverband interne audits uit. In deze rol ben je zowel consultant als sparringpartner. Verder hoort het opzetten, uitwerken en/of beoordelen van nieuwe procedures tot je werk. Ook ben je betrokken bij externe toezichtonderzoeken.

 

Je onderhoudt in deze functie nauwe contacten met de Bureaus Vaktechniek en de Afdeling Juridische Zaken.

 

  Jouw profiel

  • Afgestudeerd RA
  • Minimaal 10 jaar ervaring in accountancywereld
  • Affiniteit met toezicht /juridische aspecten
  • Stevige persoonlijkheid
  • Leeftijd 30-40
  • Niveau manager

Enthousiast geworden?

Als jij geïnteresseerd bent in kwaliteit en vaktechniek, communicatief sterk bent en stevig in je schoenen staat, een goed analytisch vermogen hebt, een functie tussen theorie en praktijk ambieert, en het profiel van onze organisatie je aanspreekt solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Frank Felten, Compliance officer, tel. (030) 2587000. Een (e-)assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.