Assistent controller

Werkgever
Alcomex Veren
Plaats
Opmeer
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Industrie
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO, MBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Parttime

Solliciteer op deze vacature

Ter versterking van onze financiële afdeling op onze hoofdvestiging in Opmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Assistent controller (m/v)
20 á 24 uur p/w


Alcomex is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in R&D, productie, distributie en verkoop van een brede range veren en veerproducten. Vanuit moderne vestigingen in Opmeer (Nederland), Moravany u Brna (Tsjechië), Goch (Duitsland), Zielonka (Polen), Nędza (Polen) en Pune (India) staan onze 150-200 medewerkers garant voor obsessief vakmanschap, optimale kwaliteit, flexibiliteit in leveringen, uitstekende service en een concurrerende prijsstelling. Onze veren zijn in allerlei afmetingen en uitvoeringen razendsnel uit voorraad te leveren. Daarnaast wordt een groot deel van onze veren gemaakt op klantspecificatie en order en succesvol toegepast in diverse sectoren: van eenvoudige industriële producten tot hoogwaardige machines, van bouwproducten tot automobielindustrie, van koffieautomaat tot vliegtuigbouw. Ook levert Alcomex speciale veren voor ‘high tech’-toepassingen, zoals in de optische en de medische industrie.

De functie
Als assistent controller werk je binnen een klein team en ben je mede-verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de financiële administratie. Je werkt rechtstreeks voor de financial controller. Jouw verantwoordelijkheden:

 • Juiste en volledige verwerking van de financiële administratie (inboeken van inkoopfacturen, verwerken van bankmutaties etc.);
 • Voorbereiden en analyseren van (geconsolideerde) managementrapportages inclusief intercompany-aansluitingen. Je werkt daartoe samen met je collega’s van de buitenlandse vestigingen;
 • Mede-verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening en balansdossier;
 • Zorgdragen voor de maandelijkse verwerking van de salarissen (door externe salarisverwerker) en controle op output;
 • Verzorgen van aangiftes btw en loonheffing;
 • Bijhouden van het elektronisch tijdsregistratiesysteem.


Profiel kandidaat
Om deze functie succesvol te kunnen vervullen pak je vanuit een analytisch vermogen proactief zaken op. Verder hebben we iemand nodig met:

 • Een afgeronde HBO-opleiding (bv. SPD, HBO bedrijfsadministratie, HEAO BE) of MBO-opleiding met enkele jaren ervaring (bv. op een administratiekantoor);
 • Nauwkeurig en integer;
 • Hands on ‘no nonsens’ mentaliteit;
 • Bij voorkeur ervaring met Exact Globe;
 • Je bent handig met Excel;
 • Je bent de Engelse taal zowel in schrift als mondeling goed machtig.


Wij bieden jou
Een uitdagende en brede functie binnen een groeiend internationaal bedrijf met een goede teamspirit en hoge betrokkenheid. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reactie
Past deze functie bij jou? Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan vóór 29 maart 2017 je cv met motivatie aan Karin Werkman, via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie omtrent deze vacature kun je ook contact met haar opnemen, telefoon: 0226-351122.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Opmeer, Controlling, Financiële Administratie.

Contactgegevens

Karin Werkman

0226-351122

Solliciteer op deze vacature


 

Alcomex Veren

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.