Senior Assistent Accountant / Relatiebeheerder

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
VRV101

Solliciteer op deze vacature

Vinken Recruitment is als intermediair gespecialiseerd in de accountancy- & belastingadviesbranche. Of je nu werkzaam bent als accountant, fiscalist of salarisadministrateur, Vinken Recruitment geeft toegang tot een uitgebreid netwerk van kantoren met uiteenlopende mogelijkheden.

Organisatie

Voor een accountantskantoor met 17 medewerkers zijn wij op zoek naar een ervaren assistent accountant / relatiebeheerder. Dit kantoor bedient MKB-klanten tot maximaal 50 medewerkers, waarvan het merendeel in regio Eindhoven gevestigd is. De voornaamste werkzaamheden die zij verrichten zijn samenstel, fiscale en salarisadministratieve werkzaamheden. Zij zijn sterk geautomatiseerd en werken met een programma waarmee 85% van de administraties automatisch en correct verwerkt wordt. Dit programma is volop in ontwikkeling en nieuwe medewerkers moeten hier "feeling" mee hebben. De werktijden zijn flexibel, maar de gezamenlijke lunch en de vrijdagmiddagborrel staan vast, waarbij je je collega's uit kunt dagen aan de pooltafel, tafeltennistafel of het dartbord. De sfeer is heel informeel en iedereen, ook klanten, worden met "je" aangesproken. Voor je collega's is niet het financiële gewin het belangrijkst, maar het hebben van een fijne plek om te werken en er wordt alles aan gedaan om dat te realiseren. Het kantoor kent dan ook een heel laag verloop, wat tekenend is voor de interne bedrijfscultuur. 

Functie

Als ervaren assistent accountant en relatiebeheerder krijg je de verantwoordelijkheid voor een aantal MKB-klanten. Je zorgt voor de planning en uitvoering van opdrachten en je rapporteert hierover. Ook stel je de fiscale aangiften voor hen op en waar je hulp nodig hebt, kun je de fiscalist inschakelen. Je bent aanspreekpunt voor je klanten en zorgt ervoor dat het gehele proces soepel verloopt. Eindbesprekingen worden nu nog door de adviseurs gedaan, maar deze kun je overnemen, wanneer je voldoende ervaring meebrengt.
Belangrijk is dat je het prettig vindt om in een klein team te werken en dat je het als een uitdaging ziet om de digitale verwerking van dossiers verder te optimaliseren.

Voorwaarden

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, zoals Bedrijfseconomie, Accountancy of SPD. Je krijgt eigen klanten toebedeeld waarvoor je verantwoordelijk wordt, dus een aantal jaren werkervaring bij een ander kantoor is wel nodig voor deze rol. Je zit niet in een ivoren toren, maar staat met 2 voeten op de grond en bent in staat om met klanten mee te denken in de bedrijfsvoering. Je communiceert open en duidelijk, bent heel sociaal en loyaal ingesteld en wilt graag werken in een klein, hecht en gestaag groeiend kantoor.

Aanbod

Als zelfstandig assistent ligt je salaris tussen 3.000 en  3.500 EUR. Zit je meer op het niveau van relatiebeheerder, dan ligt het salaris tussen 3.500 en 4.500 EUR. Je krijgt 25 vakantiedagen en flexibiliteit in werktijden. Ook vanuit huis kun je werkzaamheden verrichten. Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden, evenals het volgen van een studie tot AA of RB.

Solliciteren

Heb je interesse, reageer dan s.v.p. via de onderstaande knop.

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.