Registeraccountant

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 5.000 - € 7.000, € 7.000 - € 10.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
> 10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
VRV80

Solliciteer op deze vacature

Vinken Recruitment is als intermediair gespecialiseerd in de accountancy- & belastingadviesbranche. Of je nu werkzaam bent als accountant, fiscalist of salarisadministrateur, Vinken Recruitment geeft toegang tot een uitgebreid netwerk van kantoren met uiteenlopende mogelijkheden.

Organisatie

Voor een groot accountants- en belastingadvieskantoor met een internationaal netwerk zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een ervaren registeraccountant. Het kantoor richt zich op klanten in het middensegment, m.n. grote nationale en internationale familiebedrijven. Vanuit meerdere vestigingen bedienen zij grote ondernemingen in de regio, maar vanuit het internationale samenwerkingsverband krijgen zij steeds meer aanvragen voor bedrijfseconomische danwel fiscale dienstverlening. Met schaalvergroting streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening en kunnen zij goed gevolg geven aan de eisen die de veranderende wet- en regelgeving met zich meebrengt. Daarnaast werken zij in multidisciplinaire teams om zo goed mogelijk te kunnen anticiperen op de behoeften van de klant.

Functie

Als registeraccountant krijg je een eigen cliëntenportefeuille toebedeeld, waarvoor jij de tekeningsbevoegd Accountant bent en de eindverantwoordelijkheid krijgt. Het auditteam op deze vestiging bestaat uit ongeveer 35 medewerkers. Een deel van dit team ondersteunt je in de werkzaamheden en jij begeleidt hen vervolgens "on the job" in hun verdere ontwikkeling. De lijnen zijn hier korter dan bij een Big Four kantoor, waardoor je rechtstreeks onder de partner werkzaam bent. Je kunt hier net wat sneller schakelen vanwege een andere organisatiestructuur, wat anderzijds ook weer uitdagingen met zich meebrengt. Verantwoordelijkheid wordt verlangd, maar vrijheid wordt gegeven. 

Voorwaarden

Wij zijn op zoek naar een registeraccountant die al eindverantwoordelijkheid voor zijn/haar klanten heeft gedragen en al tekeningsbevoegd is of dat direct kan worden. Wij zoeken iemand die eigenwijs is, mee kan denken met de organisatie en zich comfortabel voelt in de rol van "trusted advisor". Iemand die onderdeel uit wil maken van een groter, professioneel kantoor, maar ook graag een merkbare bijdrage wil leveren aan verdere ontwikkelingen van het kantoor.


Aanbod

Afhankelijk van ervaring ligt de salarisindicatie tussen € 5.000,00 en € 7.000,00, daarnaast krijg je een leaseauto en zijn ook de andere secundaire voorwaarden uitstekend. Zij bieden een goed alternatief voor professionals die een overstap zoeken vanuit één van de grootste kantoren, waar opleiding en bureau vaktechniek leidend zijn, maar waar je binnen kleinere teams voor grote (inter)nationale MKB-klanten aan de slag kunt.

Solliciteren

Ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190 of solliciteer direct.

Solliciteer op deze vacature


 

Vinken Recruitment

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.