Klantadviseur

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
's-Hertogenbosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Aanstelling
Parttime
Referentienummer
VRV100

Solliciteer op deze vacature

Vinken Recruitment is als intermediair gespecialiseerd in de accountancy- & belastingadviesbranche. Of je nu werkzaam bent als accountant, fiscalist of salarisadministrateur, Vinken Recruitment geeft toegang tot een uitgebreid netwerk van kantoren met uiteenlopende mogelijkheden.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor. Het kantoor heeft een zeer diverse klantenportefeuille en werkt voor niet beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, non-profit organisaties en particulieren. Ook de diensten die zij verlenen lopen zeer uiteen. Naast bedrijfseconomisch en fiscaal advies houden zij zich onder andere bezig met estate planning, corporate finance, pensioenadvies en juridisch advies. Cross-selling maakt deze organisatie interessant voor jou als werknemer. Er zijn vele specialisten die je in kunt zetten op de vraagstukken van je klant. Je kennis wordt daardoor verbreed en je leert veel mensen binnen de organisatie kennen. De lijnen zijn kort, dus je kunt snel schakelen.
Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een klantadviseur voor MKB-klanten in de regio Den Bosch.

Functie

Als klantadviseur krijg je een eigen portefeuille toebedeeld die voor 50% gevuld is. Voor deze klanten verzorg je de administraties en stel je de fiscale aangiften op. Je bespreek tussentijdse rapportages met hen en adviseert de klant over hoe omzetstijging en bedrijfsgroei gerealiseerd kunnen worden. Daarbij inventariseer je de behoeften en kijk je welke producten en diensten nog meer van toegevoegde waarde zijn voor je klant. Je declarabiliteitspercentage ligt veel lager dan dat van je collega's, want jij bent veel buiten de deur en in gesprek met (potentiële nieuwe) klanten. Ongeveer 50% van je tijd besteed je aan "new business", waarbij je focus ligt op startende ondernemers en kleine tot middelgrote ondernemingen. 

Voorwaarden

Inlevingsvermogen is één van de belangrijkste aspecten van deze functie. Je moet je kunnen verplaatsen in de situatie van de klant en vervolgens adviseren hoe hij de positie van zijn onderneming verder kan verbeteren. Je raakt gemakkelijk in gesprek met ondernemers en hebt een natuurlijke interesse in het verhaal achter de onderneming. Je denkt commercieel, hebt bij voorkeur een netwerk binnen de horecabranche en een aantal jaren relevante werkervaring.

Aanbod

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden (salaris tussen de 3.000 en 4.000 EUR, bieden zij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, onkostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een winstdelingsregeling.

Solliciteren

Heb je interesse, reageer dan s.v.p. via de onderstaande knop.

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.