Assistent accountant (LEAN)

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000, € 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
VRV75

Solliciteer op deze vacature

Vinken Recruitment is als intermediair gespecialiseerd in de accountancy- & belastingadviesbranche. Of je nu werkzaam bent als accountant, fiscalist of salarisadministrateur, Vinken Recruitment geeft toegang tot een uitgebreid netwerk van kantoren met uiteenlopende mogelijkheden.

Organisatie

Dit kantoor is relatief klein, maar heeft zich heel ver ontwikkeld op het gebied van automatisering. Zij werken volledig in de cloud, waardoor klanten altijd bij de actuele stuurinformatie kunnen. Het kantoor is volledig gedigitaliseerd en voor de medewerkers is daardoor meer ruimte ontstaan voor advisering. De lijnen met de klanten zijn daardoor erg kort. De teams worden aangestuurd door teamleiders, die al een aantal jaren werkzaam zijn bij het kantoor. Zij kunnen je als nieuwe collega snel wegwijs maken in de organisatie. Jij bepaalt zelf of je je meer wilt richten op advisering, danwel op het voeren van de administraties en de procesmatige kant. Het kantoor heeft een moderne, frisse uitstraling en de kleinere teams kennen een hechte sfeer. Regelmatig vinden er borrels en uitjes plaats, waar je aan deel kunt nemen.


Functie

Doordat het kantoor de interne processen heel strak heeft ingericht, ga je je als assistent accountant snel bezig houden met tussentijdse rapportages, financiële analyses en krijg je uitdagende opdrachten. Je stelt de jaarrekening samen, hebt veel contact met je klanten en bent samen met de relatiebeheerder verantwoordelijk voor je eigen klanten. Als assistent accountant kom je hier in een volledig geautomatiseerde kantooromgeving. Jij kunt meedenken in de ontwikkeling van nieuwe producten en verdere innovatie.

Voorwaarden

Om als assistent accountant in aanmerking te komen voor deze functie heb je de opleiding HBO Accountancy afgerond, volg je bij voorkeur de post HBO Accountancy en/of je praktijkstage. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring, bent op zoek naar innovatie, een kantoor wat voorop loopt in ontwikkelingen, maar wilt het liefst in een kleinere setting jezelf kunnen laten zien. Je wilt niet alleen zakelijk contact met je collega's, maar houdt er ook van om een hapje te eten of een borrel te drinken. Spreekt dit je aan, dan nodigen we je graag uit, zodat je zelf kunt bepalen of jij hier je volgende stap wilt gaan zetten.


Aanbod

Als assistent accountant krijg je een salaris tussen € 2.300 en € 3.200, afhankelijk van je ervaring. Je krijgt mooie klanten (grote en kleine bedrijven in het MKB-segment). Je krijgt een hele leuke werkplek (moderne uitstraling, mooie kantine, gezellige collega's), je krijgt veel vrijheid in je functie en je krijgt alle mogelijkheden tot verdere opleiding.

Solliciteren

Ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190 of solliciteer direct.

Solliciteer op deze vacature


 

Vinken Recruitment

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.