Assistent accountant (2e stap!)

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000, € 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
VRV107

Solliciteer op deze vacature

Vinken Recruitment is als intermediair gespecialiseerd in de accountancy- & belastingadviesbranche. Of je nu werkzaam bent als accountant, fiscalist of salarisadministrateur, Vinken Recruitment geeft toegang tot een uitgebreid netwerk van kantoren met uiteenlopende mogelijkheden.

Organisatie

Wat een heerlijk modern, open kantoorpand met heel veel licht, een tuin om lekker buiten te lunchen en een "chillroom" voor wie zijn tafeltennis- of dartkwaliteiten wil laten zien.
Hier vind je geen papieren dossiers meer, maar alle moderne voorzieningen en een volledig geautomatiseerd proces. Dit kantoor biedt een heel prettige werkplek, maar in de geest van de moderne tijd, is het ook mogelijk om vanuit huis te werken. Geen vaste dag per week, maar je kunt er wel wekelijks voor kiezen om een dagdeel thuis aan de slag te gaan.
Zij maken onderdeel uit van een groter samenwerkingsverband en kunnen daardoor goede stappen zetten op het gebied van personeelsbeleid, automatisering, vaktechniek etc. Zij proberen de diversiteit en vaktechnische specialismen van de grootste kantoren te combineren met kleinere, informele vestigingen. Iedere vestiging is anders, maar de cultuur is heel open en laagdrempelig. Regelmatig worden er op dit kantoor etentjes, borrels en andere activiteiten georganiseerd om die sfeer te behouden. Er werken hier ruim 35 medewerkers en het samenstel- en adviesteam bestaat uit 15 collega's.

Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een assistent accountant die toe is aan een volgende stap.


Functie


De helft van je tijd vul je als assistent accountant met het samenstellen van jaarrekeningen. Daarnaast ben je bezig met administratieve dienstverlening, dus het voorbereiden van de jaarrekening en controleren van administraties. Omdat het kantoor steeds vaker de functie van de controller bij de klant overneemt, word jij als assistent sneller (er zit immers geen controller meer veel kennis) en breder ingezet. Daarnaast ga je ook de fiscale aangiften opstellen. Je onderhoudt zelf contact met je klanten, zodat je jezelf sneller kunt ontwikkelen tot accountant en adviseur. Je klanten kunnen variëren van bedrijven met 10 medewerkers tot organisaties met 100 miljoen omzet.
Maar ook je opleiding vinden zij belangrijk. In je planning wordt rekening gehouden met je tentamens en je krijgt veel begeleiding tijdens je studie, zodat je deze goed doorloopt. 

Voorwaarden

Om als assistent accountant de werkzaamheden te kunnen verrichten, heb je de opleiding HBO Bedrijfseconomie of Accountancy afgerond en volg je bij voorkeur het AA-traject. Ben je hier nog niet aan begonnen? Geen probleem, dan kun je dat alsnog hier starten. Je hebt al enige werkervaring opgedaan en zoekt een middelgroot kantoor met een informele sfeer. Je werkt graag samen, bent collegiaal, houdt van een grapje en bent nieuwsgierig. En ben je toevallig goed in tafeltennis of darts? Dan is dat mooi meegenomen.

Herken jij jezelf hierin? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking!


Aanbod

Je salaris zal liggen tussen de € 2.700,00 en € 3.600,00, je hebt o.a. een interessante tijd-voor-tijd regeling, vakantiegeld, 29 vakantiedagen, een pensioenregeling, een onkostenregeling en een studiekostenregeling. De werktijden zijn flexibel, dus je kunt zelf bepalen wat past bij jouw privésituatie en je hebt de mogelijkheid om af en toe thuis te werken. Begin je vroeg of breng je eerst je kinderen naar school? Ook dat kan allemaal.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190.

Solliciteer op deze vacature


 

Vinken Recruitment

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.