Accountant / relatiebeheerder

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+
Ervaring
> 10 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
VRV94

Solliciteer op deze vacature

Vinken Recruitment is als intermediair gespecialiseerd in de accountancy- & belastingadviesbranche. Of je nu werkzaam bent als accountant, fiscalist of salarisadministrateur, Vinken Recruitment geeft toegang tot een uitgebreid netwerk van kantoren met uiteenlopende mogelijkheden.

Organisatie

Wil je (nog) niet de eindverantwoordelijkheid dragen bij een kantoor, maar wel graag meer sturing geven aan 1 van de pijlers van een kleiner accountantskantoor? Dan is dit misschien jouw functie.

Voor een kleiner regionaal kantoor zijn wij op zoek naar een rechterhand voor de directie. Het kantoor heeft een aantal pijlers, waarvan accountancy er één is. Het kantoor is zeer sterk geautomatiseerd en het gehele proces verloopt digitaal. Vanuit het SRA hebben zij terug gekregen dat zij voorop lopen in verhouding tot andere kantoren van vergelijkbare en grotere omvang. Dat betekent voor nieuwe medewerkers dat zij het eerste jaar ook tijd nodig hebben om alle gekoppelde programma's optimaal te kunnen gebruiken, maar dat zij vervolgens heel efficiënt hun werkzaamheden kunnen doen voor de klant. 
De organisatiestructuur is plat en transparant en de cultuur is informeel en nuchter. De medewerkers zitten verdeeld over 2 kamers, dus je werkt met al je collega's nauw samen. Iedereen wordt betrokken in de ontwikkeling van het kantoor en mag input leveren. De eigenaar vindt het belangrijk dat er draagvlak is vanuit alle collega's. Omdat zijn portefeuille steeds verder groeit, is hij op zoek naar een Accountant die een deel van zijn klanten kan overnemen.

Functie

Als Accountant heb je al een aantal jaren ervaring en je eerste stappen gezet in advisering van je eigen klantenportefeuille. Je gaat een aantal MKB-klanten overnemen en krijgt tekeningsbevoegdheid. Je reviewt de werkzaamheden van de assistent accountants en brengt je kennis aan hen over. Je stelt zelf complexe jaarrekeningen samen en signaleert (fiscale) adviesmogelijkheden. De assistent accountants zitten heel dicht op de klant en jij bespreekt periodiek tussentijdse cijfers en rapportages met je klanten. Daarnaast denk je als accountant mee over workshops en lezingen die je kunt geven om klanten verder te helpen. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor 1 van de pijlers. Heb je ideeën over hoe het beter kan? En kun je dat onderbouwen? Dan krijg je alle vrijheid om het proces verder in te richten. En wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan kun je zelf cursussen en opleidingen aandragen die jou verder helpen in je functie.

Voorwaarden

Als Accountant ben je tekeningsbevoegd en wil je een merkbare bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van een kantoor. Je bent een pionier, werkt daarbij nauw samen met je collega's en kunt op die manier je stempel drukken op de organisatie. Je bent pragmatisch ingesteld en schakelt snel en zorgvuldig met je klanten. Op die manier bouw je een band met hen op waardoor je het netwerk weer verder uit kunt breiden. Je weet hoe je moet netwerken, maar kijkt daarbij vooral naar wat bij jou past. Ben je toe aan een functie met meer verantwoordelijkheid, maar nog geen eindverantwoordelijkheid? Dan praten wij graag met je verder over deze functie.


Aanbod

Een salaris tussen € 3.500 en € 5.000 bruto per maand, 29 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, geen auto van de zaak maar wel een interessante vergoeding van zakelijke kilometers en vakantiegeld. Er wordt hier goed rekening gehouden met je werk-privébalans en met jouw behoeften in je verdere ontwikkeling.

Contactgegevens

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190

Solliciteer op deze vacature


 

Vinken Recruitment

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.