(Junior) salarisadministrateur

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
MBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
VRV110

Solliciteer op deze vacature

Vinken Recruitment is als intermediair gespecialiseerd in de accountancy- & belastingadviesbranche. Of je nu werkzaam bent als accountant, fiscalist of salarisadministrateur, Vinken Recruitment geeft toegang tot een uitgebreid netwerk van kantoren met uiteenlopende mogelijkheden.

Organisatie

Voor een kantoor gespecialiseerd in financiële administratie en salarisadministratie zijn wij op zoek naar een junior salarisadministrateur. Met zo'n 18 andere collega's, verdeeld over 3 teams, ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige verwerking van de salarisadministraties. Veel collega's dus waaraan jij je kunt optrekken. Zowel dames als heren, jong en oud, het team is heel gevarieerd. De medewerkers verdiepen zich in hun eigen klanten en hebben allemaal direct contact met hen.
Het kantoor is ver ontwikkeld op het gebied van automatisering en digitalisering en werkt met slimme tools voor de klanten. Maar zij bedenken niet alles zelf. Ze zijn aangesloten bij een groter geheel waar je als medewerker gebruik kunt maken van specialisten op allerlei gebieden. 
Ter uitbreiding van het team zoeken wij een enthousiaste junior salarisadministrateur.

Functie

Als junior salarisadministrateur word je (verder) opgeleid door een team van professionals. Je krijgt je eigen klanten en je verwerkt voor hen de salarisadministratie. Je verzorgt de salarisstroken, de loonspecificaties, de journaalposten en je stelt de aangiften loonheffing op. Je berekent vakantietoeslagen en uitkeringen en je ondersteunt je collega's bij het maken van de jaaropgave voor de externe instanties. Het leuke van deze functie is dat je zelf alle contacten met je klanten onderhoudt en je klanten dus al snel goed leert kennen. Dit zijn allemaal bedrijven binnen het MKB, in verschillende branches.


Voorwaarden

We zoeken een junior salarisadministrateur. Wat wel fijn zou zijn is enige ervaring als salarisadministrateur (bij voorkeur bij een organisatie waar met meerdere Cao's wordt gewerkt) en PDL. Heb je je PDL nog niet, dan kun je dat hier gaan halen. Ervaring met het programma Loket.nl of Unit4 is een voordeel, maar ook niet persé noodzakelijk.
Wat is dan wel noodzakelijk? 
- sterke communicatieve vaardigheden, want je onderhoudt zelf de contacten met je klanten;
- enthousiasme, want we zoeken tenslotte een leuke collega en; 
- stressbestendigheid, want in dit vak heb je nu eenmaal je piekperiodes.


Aanbod

Wat bieden we dan? We denken zelf dat we een leuke, professionele maar informele club zijn, maar dat laten we je tijdens een gesprek op ons kantoor ook graag zelf ervaren.
Het salaris hangt af van je opleiding en ervaring maar is marktconform. Je krijgt daar bovenop nog een 13e maand. Je krijgt alle mogelijkheden voor verdere studie, waarbij de studiekosten volledig vergoed worden, studiedagen worden 50% vergoed en examendagen worden zelfs 100% vergoed. Je krijgt 32 vakantiedagen en je pensioen wordt voor 2/3 door de werkgever betaald.


Solliciteren

Wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190 of solliciteer direct.

Solliciteer op deze vacature


 

Vinken Recruitment

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.