Internal Auditor

Werkgever
Vesting Finance
Plaats
Hilversum
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Dienstverlening algemeen, Financiële dienstverlening, Overig
Opleidingsniveau
WO, HBO+, HBO

Solliciteer op deze vacature

Vesting Finance biedt alle mogelijke diensten en advies voor credit management. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij het traject geheel of gedeeltelijk overnemen. Wij bieden credit management waarbij we mensen, systemen en middelen innovatief inzetten. Dit combineren wij met een snelle en kordate aanpak. Zo verhogen wij de incassoscore.

Vesting Finance zoekt een Internal Auditor

 

Wil jij werken in een dynamische omgeving waar veel te bereiken en te bouwen is op het gebied van Internal Audit? We zijn bij Vesting Finance op zoek naar een nieuwsgierige, stevige Internal Auditor die flexibel is, snel kan schakelen op alle niveaus en graag wil bouwen aan een nog jonge afdeling Internal Audit.

 

Wat ga je als Internal Auditor doen?

Je begint met het leren kennen van de organisatie om uiteindelijk jouw rol als Internal Auditor binnen Vesting Finance goed uit te kunnen voeren. Als operational auditor voer je onderzoeken uit conform de geldende IIA kwaliteitsstandaarden. Als stevige en zelfstandige professional weet je wat er in de organisatie speelt. Je zoekt actief jouw gesprekspartners op, je verifieert en je stelt de juiste vragen. Ook koppel je bevindingen terug en adviseer je over praktische oplossingen en eventuele vervolgstappen. Ten slotte lever je een actieve bijdrage aan het beleid en de verdere professionalisering van de afdeling Internal Audit.

 

De afdeling Internal Audit binnen Vesting Finance bestaat in totaal uit drie gedreven professionals met verschillende achtergronden en disciplines. Wij rapporteren rechtstreeks aan de CFO en werken conform het three lines of defence model.

 

Je takenpakket:

 • Een belangrijke focus ligt op Standaard ISAE 3402 activiteiten. Conform de planning werk je nauw samen met de afdeling Governance/Risk/Compliance aan het realiseren van een Standaard ISAE 3402 rapport. Hiermee toon je je eigenaar van het rapport en ben je verantwoordelijk voor de effectiviteitbeoordeling van beheersingsmaatregelen. Dit in samenwerking met externe accountant;
 • Je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, planning en voortgang van jouw onderzoeken;
 • Je voert alleen of met een collega audits uit in de breedste zin;
 • Beoordeling van kwaliteit en functioneren van Governance en Riskmanagement;
 • Je formuleert heldere, bruikbare adviezen voor het management en levert bovendien proactief een belangrijke bijdrage aan de kwaliteitsverbetering van je team. Dankzij jouw analytische blik en altijd up to date vakkennis.

 

 

Wat neem je mee?

Je bent standvastig, integer en niet bang om mensen aan te spreken. Je hebt een sterk analytisch vermogen en bezit uiteraard goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels. Je bent in staat om op alle organisatorische niveaus binnen een organisatie te schakelen. Je hebt van nature een positief kritische houding en een goed gevoel voor verhoudingen in een complexe en dynamische organisatie. Je beschikt over een sterk strategisch en analytisch denkvermogen en een ‘hands on’ mentaliteit. Daarnaast ben je flexibel, resultaatgericht en een sterk analytisch denkvermogen. Verder heb je:

 • HBO/WO werk- en denkniveau. Bij voorkeur met een afgerond RO of RE opleiding;
 • 1-3 jaar ervaring als Internal Auditor, bij voorkeur in de financiële sector;
 • Kennis van (audit)methoden en technieken;
 • Kennis van het IIA-normenkader;
 • Kennis van en inzicht in (financiële) processen;
 • Kennis van wet- & regelgeving.

 

Wat bieden wij jou?

Vesting Finance biedt jou een plezierige werkomgeving, een enthousiast team van collega’s binnen een jonge en informele organisatie. Je profiteert van onze uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een 13e maand.

 

Interesse?

Reageer dan via de sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Floor van Dam (Corporate Recruiter). Heb je vragen over je sollicitatie, neem dan contact op met Floor via 035-7999264. Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Robert van Someren (Manager Internal Audit) via 035-79999155.

 

NB: Een integriteitonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Solliciteer op deze vacature


 

Vesting Finance

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.