Financial Controller

Werkgever
Vesting Finance
Plaats
Hilversum
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Automatisering/ICT/Telecom, Dienstverlening algemeen, Financiële dienstverlening
Opleidingsniveau
WO, HBO+, HBO

Solliciteer op deze vacature

Vesting Finance biedt alle mogelijke diensten en advies voor credit management. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij het traject geheel of gedeeltelijk overnemen. Wij bieden credit management waarbij we mensen, systemen en middelen innovatief inzetten. Dit combineren wij met een snelle en kordate aanpak. Zo verhogen wij de incassoscore.

Financial Controller

Word jij onze schakel tussen Financial Accounting en Management Accounting? Ga jij de financieel administratieve processen binnen Vesting Finance verder ‘in control’ brengen? Wij zijn op zoek naar een Financial Controller met ervaring in de boekhouding.

Binnen de groep Finance, op de afdeling Financial Accounting is Vesting Finance ter uitbreiding van het team op zoek naar een enthousiaste en zelfverzekerde Financial Controller met ervaring in accounting. Jij bent de belangrijkste schakel tussen de teams Financial Accounting (FA) en Management Accounting (MA). De afdeling Financial Accounting bestaat op dit moment uit 17 FTE, waarvan 10 in Hilversum en 7 in Amsterdam werkzaam zijn.

Wat ga je doen
Jij wordt uitgedaagd om de afdeling verder te gaan professionaliseren. Je gaat de financieel administratieve processen verder ‘in control’ brengen, waarbij je een control framework gaat opzetten met de voornaamste financiële processen zoals bijvoorbeeld de periode afsluiting. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de implementatie van AFAS Profit. Je zorgt voor een perfecte, volledige en gecontroleerde grootboek administratie, zodat MA met de juiste informatie haar controlling en reporting taken kan uitvoeren. Ook ga je het balansdossier samenstellen, inclusief de daarbij behorende controles op juistheid en volledigheid en ben je gevraagd en ongevraagd pro-actief betrokken bij diverse cijfermatige aangelegenheden. Je identificeert en initieert procesverbeteringen en hebt een ‘continuous improvement’ mindset. Als onderdeel van deze verdere professionalisering heb je nauw contact met controllers, budgethouders en collega’s van operationele afdelingen.

 

Jouw profiel

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, mogelijk SPD aangevuld met een post-HBO controllersopleiding;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Finance professional, bij voorkeur op het kruisvlak van accounting en control en bij voorkeur in een internationale omgeving.
  • Je bent zelfverzekerd en kunt op meerdere niveaus professioneel communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, ook in het Engels;
  • Je staat open voor feedback en verdere persoonlijke en vakinhoudelijk ontwikkeling;
  • Je bent resultaatgericht en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je hebt sterk analytisch en probleemoplossend vermogen;
  • Je komt je afspraken na en bent een sterke en betrouwbare business partner;
  • Je bent een advanced Excel gebruiker.


Wat bieden wij jou?

Vesting Finance biedt jou een interessante en verantwoordelijke baan in een uitdagende en dynamische omgeving, een enthousiast team van collega’s en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Jouw arbeidsvoorwaarden bestaan uit o.a. een prima salaris, 29 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een 13e maand en een goede pensioenregeling. 

 

Interesse?
Stuur dan je CV met je motivatie via de sollicitatiebutton of neem contact op met Floor van Dam, Corporate Recruiter op 035-7999264

NB: Een integriteitonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

 

Over Vesting Finance

Vesting Finance, onderdeel van Arrow Global, is marktleider op het gebied van Credit Management en Financial Servicing. Vesting Finance streeft naar een financieel vitale maatschappij en is specialist in het voorkomen en terugdringen van betaalachterstanden. Ruim 500 professionals, bijgestaan door flexibele IT systemen, ondersteunen haar opdrachtgevers in alle fasen van het proces van klant acceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data maakt dat Vesting Finance hierin bijzonder succesvol en efficiënt is.

Vesting Finance is een innovatieve, ambitieuze en professionele organisatie. Al sinds 1996 helpen wij onze klanten in heel Nederland om meer rendement uit hun omzet te halen. Vanuit 5 gespecialiseerde kantoren in Nederland en België wordt maatwerk geboden aan opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Het hoofdkantoor, met alle ondersteunende diensten, is gevestigd in Hilversum (per januari 2018 zullen wij overgaan naar één vesting met als standplaats Amersfoort).

Wil je horen en zien wat we doen? Bekijk onze video: https://vimeo.com/211290911
Meer informatie over werkenbij Vesting Finance: https://vimeo.com/210264044

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer op deze vacature


 

Vesting Finance

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.