Business (Project) Controller

Werkgever
Vesting Finance
Plaats
Hilversum
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Dienstverlening algemeen, Financiële dienstverlening, Overig
Opleidingsniveau
WO, HBO+, HBO

Solliciteer op deze vacature

Vesting Finance biedt alle mogelijke diensten en advies voor credit management. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij het traject geheel of gedeeltelijk overnemen. Wij bieden credit management waarbij we mensen, systemen en middelen innovatief inzetten. Dit combineren wij met een snelle en kordate aanpak. Zo verhogen wij de incassoscore.

Standplaats: Hilversum
Uren per week: 40 uur


Business (Project) Controller

Wil jij graag werken in een dynamische omgeving, houd jij niet van routine en vind je het leuk om de afdeling Management Accounting verder te gaan professionaliseren? Kom dan bij ons werken als Business Controller. 

Binnen de groep Finance & Control, op de afdeling Management Accounting zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfverzekerde Business Controller voor de stafafdelingen van Vesting Finance. De afdeling Management Accounting bestaat op dit moment uit 4 collega’s en jij wordt de 5ein het team die wordt uitgedaagd om de afdeling verder te gaan professionaliseren. Daarvoor is het belangrijk dat je duidelijke en open feedback op processen geeft en in staat bent om met data uit bronsystemen zelfstandig rapportages te bouwen. Je wordt betrokken bij diverse projecten en zal daarbij samenwerken met andere Business Controllers, Financial Controllers en met onze moedermaatschappij Arrow Global in Engeland.   

 

Wat ga je doen
Tijdens de eerste maanden zal een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden bestaan uit het implementeren van de projectadministratie in AFAS en het professionaliseren van de project (voortgangs)rapportage. Daarnaast ben je een belangrijke sparringpartner voor de projectteams en de diverse budgethouders en ondersteun je de stafafdelingen bij het opstellen van het budget, de rapportage over de resultaten en bij diverse andere cijfermatige aangelegenheden. Ook voorzie je hen van betrouwbare niet-financiële rapportages. Een neventaak van de Business Controller is zitting hebben in de IT Governance Board, om daar gevraagd en ongevraagd kritisch te zijn op diverse projectinhoudelijke of procesmatige aspecten.


Jouw profiel

  • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal een post HBO controllersopleiding;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Project of Business Controller in een internationale organisatie;
  • Je bent zelfverzekerd en kunt op meerdere niveaus professioneel communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, ook in het Engels;
  • Je bent resultaatgericht en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen;
  • Je komt je afspraken na en bent een sterke en betrouwbare business partner, die helpt de kwaliteit van de financiële kolom verder te verbeteren;
  • Je bent een advanced Excel gebruiker.

 


Solliciteren

Is dit dé functie voor jou? Reageer dan direct via de button! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floor van Dam, Corporate Recruiter (035-7999264).


NB: Een integriteitonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

 

Over Vesting Finance

Vesting Finance, onderdeel van Arrow Global, is marktleider op het gebied van Credit Management en Financial Servicing. Vesting Finance streeft naar een financieel vitale maatschappij en is specialist in het voorkomen en terugdringen van betaalachterstanden. Ruim 500 professionals, bijgestaan door flexibele IT systemen, ondersteunen haar opdrachtgevers in alle fasen van het proces van klant acceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data maakt dat Vesting Finance hierin bijzonder succesvol en efficiënt is.

Vesting Finance is een innovatieve, ambitieuze en professionele organisatie. Al sinds 1996 helpen wij onze klanten in heel Nederland om meer rendement uit hun omzet te halen. Vanuit 5 gespecialiseerde kantoren in Nederland en België wordt maatwerk geboden aan opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Het hoofdkantoor, met alle ondersteunende diensten, is gevestigd in Hilversum (per januari 2018 zullen wij overgaan naar één vesting met als standplaats Amersfoort).

Wil je horen en zien wat we doen? Bekijk onze video: https://vimeo.com/211290911
Meer informatie over werkenbij Vesting Finance: https://vimeo.com/210264044

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer op deze vacature


 

Vesting Finance

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.