Ondernemer / Partner

Werkgever
Velde Groep
Plaats
Den Bosch
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening, Overig
Aanstelling
Parttime, Fulltime
Referentienummer
OAM171

Solliciteer op deze vacature

Online Accountants MKB is een landelijk netwerk van accountants, fiscalisten en administrateurs met één gezamenlijk doel: het leven van ondernemers makkelijk maken. Deze specialisten werken volgens het nieuwe ondernemen: slim, flexibel, online. Zij kunnen zich perfect inleven in het ondernemerschap, omdat het zelf ook ondernemers zijn die met hun voeten in de klei staan.

OAMKB heeft als doel MKB ondernemers door heel Nederland te helpen om nog beter te ondernemen.

Om tot de gewenste landelijke dekking te komen, is OAMKB op zoek naar nieuwe partners, met een commerciële óf financiële achtergrond, die zich bij het bestaande netwerk willen aansluiten.

Als nieuwe partner bouw je een eigen klantenportefeuille op. Je gaat jouw klanten adviseren in ondernemerschap, door inhoudelijk te sparren over hun bedrijfsambities.

Functieomschrijving

Met je financiële of commerciële kennis en ervaring in het bedrijfsleven, ben je een inhoudelijke sparringpartner en adviseur voor ondernemers in het MKB/MKB+.

Het administratiesysteem is voor 70% geautomatiseerd en geeft altijd en overal inzicht in de actuele financiële cijfers. Dit geeft jou de ruimte om inhoudelijk te sparren met jouw klanten en als adviseur op te treden.

Je werkt zelfstandig maar staat er zeker niet alleen voor. Vanuit de centrale organisatie word je ondersteund op het gebied van finance, marketing, sales, opleiding, ICT enz. Waar nodig of gewenst werk je samen met collega partners om je klanten van de beste financiële dienstverlening en bedrijfsadviezen te voorzien.

Als zelfstandig ondernemer heb je de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. Dit kan vanuit een thuiskantoor zijn, flexibele werkplekken in het land, of een bestaand of nieuw kantoor met collega partners.

Dit zijn je belangrijkste taken:

 • sparringpartner van MKB ondernemers over ondernemersvraagstukken
 • opbouwen, behouden en aangaan van duurzame klantrelaties
 • werken aan het automatiseren van de administratie en voortdurend verbeteren
 • proactief inschakelen van de expertise van je OAMKB collega’s om je klant zo goed mogelijk van dienst te zijn
 • gevraagd en ongevraagd advies geven op regelmatige basis aan je klanten

Functie-eisen

Het allerbelangrijkst om succesvol te worden als Partner bij OAMKB is een positieve mind-set en de wil om te vernieuwen. Je bent communicatief sterk, hebt een goed cijfermatig en financieel inzicht en bent in staat om jezelf en OAMKB over de bühne te brengen. Oftewel je bent gedreven en hebt ondernemerszin!

Wij bieden

Als OAMKB-franchise-ondernemer krijg je onder andere een compleet ICT-pakket, een toegespitst marketingplan en de ondersteuning in kwaliteit en vaktechniek. Coachen en faciliteren zonder betutteling, dat is de insteek. Jij bent de fietser, OAMKB is de wind in je rug.

 • een bewezen succesformule
 • een uitgebreid netwerk van experts
 • jouw eigen virtuele kantoor in de cloud
 • centraal georganiseerde professionele marketing
 • professionele ondersteuning als zelfstandig ondernemer
 • professionele opstartbegeleiding
 • doorlopend vaktechnische opleiding en training in ondernemersvaardigheden
 • innovatief systeem voor online administratie en automatisering van administratie met supportdesk
 • samen ondernemen met collega’s, binnen OAMKB staat samenwerking centraal, samen ben je sterker

Informatiesessie
Omdat het hier zelfstandig ondernemerschap betreft, wordt het sollicitatietraject anders ingestoken. Indien jouw achtergrond en motivatie aansluiten, nodigen wij en OAMKB je graag uit voor een informatiesessie op maandagavond 26 juni 2017 om 17.00u te Ede. Hoor wat de kansen en mogelijkheden zijn en beoordeel zelf of het ook voor jou de juiste stap is.

Contactgegevens

William Antonis of Ankie van Hees

Solliciteer op deze vacature


 

Velde Groep

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.