Accountant Marum

Werkgever
Van Braak Accountants
Plaats
Marum
Regio
Drenthe, Friesland, Groningen
Niche
Financieel
Dienstverband
Niet nader bepaald, Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
Niet nader bepaald, WO, HBO+, HBO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar, 3-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Niet nader bepaald, Fulltime, Parttime
Referentienummer
32-40 uur. Marum

Solliciteer op deze vacature


Accountant Marum


De functie:

Als Accountant ben je spil in het team en zorg je ervoor dat jouw klanten het beste advies en de juiste begeleiding krijgen. Je durft van gebaande paden af te gaan en levert daarmee ongewoon betrokken advisering, daar dagen we je in uit! Binnen het wettelijk speelveld halen we het onderste uit de kan zodat de klant het beste maatwerk advies krijgt. Ongewone dingen doen we gewoon en gewone dingen doen we ongewoon goed. 

Jij bent verantwoordelijk voor jouw klanten en de aanwas van nieuwe klanten. Geen dag gaat voorbij zonder contact met potentieel nieuwe klanten, daar zit jouw drive. Daarnaast bemoei je je actief met de ontwikkeling van de rest van het team en ben jij je bewust van je voorbeeldfunctie. 


Jouw taken:

 • reviewen en/of opstellen en bespreken van samensteldossiers, jaarrekeningen, fiscale aangiften, tussentijdse verslaggeving en resultaten- en liquiditeitsbegrotingen
 • afhandeling van complexe samensteldossiers en belastingaangiften
 • advisering en begeleiding van strategische MKB klanten op administratief, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied
 • relatiebeheer van eigen klantenportefeuille
 • regionale marktbewerking zodat sprake is van structurele uitbreiding van het klantenbestand (regionaal gezicht!)
 • coaching van (Senior) Assistent Accountants en Relatiebeheerder
 • eindverantwoordelijk voor declarabiliteit, declaratieresultaat en facturatie
 • bijdrage leveren aan Van Braak Accountants brede projectenFunctie-eisen:

 • tekeningsbevoegd Accountant
 • succesvolle leidinggevende ervaring met gevoel voor ongewoon ondernemerschap
 • klant- en resultaatgericht, creatief, commercieel, overtuigend
 • buitengewoon goede adviesvaardigheden
 • fiscale kennis en ervaringDe werkomgeving:

Van Braak Accountants is een middelgrote Accountantsorganisatie met circa 170 medewerkers en elf vestigingen door heel Nederland. De afgelopen twee jaar zijn we hard gegroeid en die groei zet door. Daarom breiden we uit en zoeken we voor ons kantoor in Marum (19 medewerkers) een nieuwe collega. Wij hebben een informele werksfeer en ruime werkplekken op onze kantoren. Het kantoor in Marum bevindt zich op een mooie locatie met voldoende (gratis) parkeergelegenheid en ook met openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Veel MKB bedrijven uit de regio en omgeving mogen we tot onze klanten rekenen.Arbeidsvoorwaarden:

Wij zijn een groeiende organisatie en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die meegroeien met jouw ontwikkeling. En wanneer we beiden overtuigd zijn van de klik dan gaan we wat ons betreft een dienstverband aan voor onbepaalde tijd. Commitment, daar houden we van.

Omdat de wereld waarin wij werken constant in verandering is, is het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen. Zowel op vakinhoudelijk gebied als op persoonlijk gebied. Wij geloven dat de individuele expertise en vaardigheden het beste tot hun recht komen wanneer teams écht samenwerken. Samen kom je verder en bereik je betere resultaten.

De Van Braak Accountants-Academy is onmisbaar bij de persoonlijke ontwikkeling en carrière van onze medewerkers; vrijwel alle cursussen en trainingen zijn PE-gecertificeerd voor de diverse beroepsorganisaties.   


Contactinformatie:

Ben jij net als Van Braak Accountants ‘ongewoon ondernemend’ en voldoe je aan het gewenste profiel? Solliciteer dan via onderstaand sollicitatieformulier en weet binnen 2 werkdagen waar je aan toe bent. Wil je eerst meer informatie, bel (06-53859768)  of mail (d.veening@vanbraakaccountants.nl) dan met Dick Veening, HR manager.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Dick Veening

HR manager

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.