(aankomend) Register Accountant

Werkgever
Van Braak Accountants
Plaats
Veenendaal
Regio
Gelderland, Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Opleidingsniveau
WO, HBO+, HBO

Solliciteer op deze vacature


De functie:

Als (aankomend) Register Accountant voer je een breed pakket aan werkzaamheden uit op het gebied van accountancy in een prettige, uitdagende en dynamische omgeving. Jij zorgt ervoor dat jouw klanten het beste advies en de juiste begeleiding krijgen en draag je  bij aan de verdere groei van de organisatie.

Je klantenpakket is divers en bestaat uit zowel regionale als lokale klanten binnen verschillende marktsegmenten.

Je durft van gebaande paden af te gaan en levert daarmee ongewoon betrokken advisering, daar dagen we je in uit! Binnen het wettelijk speelveld halen we het onderste uit de kan zodat de klant het beste maatwerk advies krijgt. Ongewone dingen doen we gewoon en gewone dingen doen we ongewoon goed.

Geen dag gaat voorbij zonder contact met klanten, daar zit jouw drive. Daarnaast bemoei jij  je actief met de ontwikkeling van de rest van het team en ben jij je bewust van je voorbeeldfunctie. Je werkgebied is Midden-Nederland en je werkt dan ook nauw samen met de vestigingen van Van Braak Accountants in de regio.

 


Jouw taken:

 • uitvoeren (wettelijke) controles van jaarrekeningen conform vereisten WTA en het uitvoeren van bijzondere opdrachten
 • opstellen beschrijvingen administratieve organisatie, interne beheersing en de daar uit voortkomende advisering
 • opstellen controleplannen
 • je stelt rapportages op ten behoeve van klanten naar aanleiding van uitgevoerde controles
 • VBWA heeft een nauwe samenwerking met Van Braak Accountants. Je vindt het dan ook leuk om naast de controlewerkzaamheden óók ingezet te worden voor samenstel- en advieswerkzaamheden.

 

Functie-eisen:

 • bezig met de RA opleiding of je hebt deze al afgerond
 • beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring binnen de accountancy
 • Kunt goed analyseren, organiseren en plannen
 • Communicatief vaardig op alle niveaus, zowel in woord als in geschrift
 • gevoel voor ongewoon ondernemerschap
 • klant- en resultaatgericht, creatief, commercieel, overtuigend
 • buitengewoon goede adviesvaardigheden
 • fiscale kennis en ervaring


De werkomgeving:

VBWA Accountants & Adviseurs richt zich op de werkzaamheden waarvoor een WTA vergunning vereist is, de wettelijke controles. VBWA beschikt over een AFM vergunning voor het uitoefenen van wettelijke controles. Onze aanpak is recentelijk als goed getoetst door de NBA/AFM. Het klantenpakket is divers en bestaat uit zowel regionale als nationale bedrijven van diverse omvang binnen meerdere marksegmenten. We werken nauw samen met Van Braak Accountants. Dit is een middelgrote Accountantsorganisatie met circa 170 medewerkers en tien vestigingen door heel Nederland. Wij hebben een informele werksfeer met een no nonsens mentaliteit waarbij we elkaar positief kritisch en scherp houden.

 


Arbeidsvoorwaarden:

Wij zijn een groeiende organisatie en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die meegroeien met je ontwikkeling. En wanneer we beiden overtuigd zijn van de klik dan gaan we wat ons betreft een dienstverband aan voor onbepaalde tijd. Commitment, daar houden we van.

 

De wereld waarin we werken is constant in ontwikkeling, daarom is het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen. Zowel op vakinhoudelijk gebied als op persoonlijk gebied. Wij geloven dat de individuele expertise en vaardigheden het beste tot hun recht komen wanneer teams écht samenwerken. Samen kom je verder en bereik je betere resultaten.

 

Bij VBWA wordt er veel aandacht gegeven aan je persoonlijke ontwikkeling. Ten gevolge van de nauwe samenwerking met Van Braak Accountants maken wij gebruik van de Van Braak Accountants-Academy. Deze is onmisbaar bij de persoonlijke ontwikkeling en carrière van onze medewerkers; vrijwel alle cursussen en trainingen zijn PE-gecertificeerd voor de diverse beroepsorganisaties.   


Contactinformatie:

Ben jij net als VBWA ‘ongewoon ondernemend’ en voldoe je aan het gewenste profiel? Solliciteer dan via onderstaand sollicitatieformulier en weet binnen twee werkdagen waar je aan toe bent. Wil je eerst meer informatie, bel (06-53859768)  of mail (d.veening@vanbraakaccountants.nl) dan met Dick Veening, HR manager.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.