Junior Controller

Werkgever
SPIE Nederland
Plaats
Breda
Niche
Financieel
Branche
Techniek
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Wat je op verjaardagen vertelt dat je doet
Samen met de controllers ben ik de spin in het web die zorgt voor zowel de rapportages binnen SPIE Nederland als de rapportages naar SPIE Frankrijk. Deze rapportages geven een compleet beeld van de (financiële) situatie van SPIE Nederland en vormen de basis voor eventuele corrigerende maatregelen dan wel de motivatie tot continuering van het huidige beleid.

Functieomschrijving

Jij wordt in de organisatie opgeleid tot een allround controller! SPIE Nederland heeft door de vele acquisities een ingewikkeld financieel landschap met de daarbij behorende financiële uitdagingen. Je bent samen met de andere controllers verantwoordelijk voor de maand- en jaarafsluitingen. Je bereidt de jaarrekening voor en ondersteunt bij de accountantscontrole. Daarnaast ben je betrokken bij procesverbeteringen en speel je een actieve rol bij de overname trajecten en integraties van overnames. Als controller stel je diverse periodieke rapportages, budgetten en forecasten op. Verder ben je mede verantwoordelijk voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde WO opleiding in een financiële richting. Je beschikt over 0-5 jaar werkervaring en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je wordt geprezen om jouw Excel skills en beschikt daarnaast ook over goede communicatie vaardigheden. Je bent proactief en wil jezelf graag ontwikkelen. Tevens werk je met grote accuratesse en ben je stressbestendig.

Wij bieden

We bieden je een baan bij de top 3 multi-technische dienstverleners van Nederland. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je werk. Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst.

Solliciteer op deze vacature


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.