Senior Assistent Audit (Amsterdam, Delft en Rotterdam)

Werkgever
PKF Wallast
Plaats
Delft
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO+
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

 

Senior Assistent Audit (Amsterdam, Delft en Rotterdam)

Senior Assistent Audit

Heb jij passie voor accountancy? Gaan jouw ogen glimmen als ze cijfers zien? Stijg je graag boven jezelf uit? En weet jij het stiekem vaak beter dan de rest? Dan heb jij nu je droombaan gevonden!

 

Wat ga je doen?

Als Senior Assistent Audit/Controle combineer je jouw passie voor accountancy met het uitvoeren van gespecialiseerde, complexe onderdelen van het controleprogramma. Je stelt conceptrapportages op en tegelijkertijd denk je na over wat er beter kan. Hierbij word je ondersteund door de Junior Assistenten Audit/Controle, die je op jouw beurt weer begeleidt en reviewt. Zo kun je ze ook nog wat leren.

 

Wie ben je?

Je bent niet bang voor veranderingen. Sterker nog, jij ziet ze als uitdaging. Daarnaast ben je integer en je vindt het leuk om te praten. Vooral op hoog niveau.

 

Functie eisen


  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO Accountancy opleiding
  • De master Accountancy heb je (bijna) afgerond
  • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring in de controlepraktijk
  • Je hebt kennis van risico georiënteerde controleprogramma’s en bij voorkeur ervaring met Caseware en IDEA
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en vaktermen


 

Wat bieden wij?

Als je bij PKF Wallast komt werken, kun je je grijze pak thuislaten, zijn wie je bent en kleur bekennen. Je houdt naast je werk genoeg tijd over voor jezelf, je hobby’s, ontspanning of je gezin. Want natuurlijk snappen wij ook dat er meer is dan alleen werken. Tegelijkertijd, laten wij je in de tijd dat je wél voor ons aan de slag bent natuurlijk wel knallen. Onder meer door een stimulerende, uitdagende en vooral ook door een leuke werkomgeving met gelijkgestemde collega’s. Maar ook door goede persoonlijke begeleiding, veel aandacht voor je opleiding en door ervoor te zorgen dat jij op de hoogte blijft van de laatste wet- en regelgeving en ontwikkelingen op jouw vakgebied. Uiteraard hoort daar een goed en competitief salaris bij met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en studiefaciliteiten. 

 

Waar kom je terecht?

Onze vestiging in Amsterdam, Delft óf onze vestiging in Rotterdam wordt jouw thuisbasis. Samen met de collega’s werk je in een informele maar professionele sfeer. Voor het uitvoeren van je werkzaamheden zit je uiteraard veel op locatie bij de klant.

PKF Wallast is dé partner voor alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken. Lokaal, landelijk en internationaal profiteren onze cliënten van de kennis en ervaring van onze accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen.

Ja, dát ben ik! Reageer nu

Herken jij jezelf helemaal in deze functie, voldoe je aan de eisen en denk je ‘ja, dát ben ik!’

http://werkenbijpkfwallast.nl/vacature/senior-assistent-audit-amsterdam/

http://werkenbijpkfwallast.nl/vacature/senior-assistent-auditcontrole-2/

http://werkenbijpkfwallast.nl/vacature/senior-assistent-auditcontrole-rotterdam/

 

Solliciteer dan nu

 

Neem voor nadere informatie contact op met Lois Willems van HNR.
info@h-nr.nl
088-9378464

Wij pakken de werving anders aan.

Anders, sensationeel, open, persoonlijk en zonder cv!

Het gaat ons namelijk om WIE je bent en waar je over droomt! Dat je misschien jong of wat ouder bent? Dat is voor ons niet zo interessant. Met de juiste inzet en passie, daar kom je bij ons ver mee!

Wil je ervaren om bij een niet standaard accountants club te werken, wij nemen je op donderdag 21 september graag hierin mee. Nog niet overtuigd dat het ook écht anders kan? Dat er ook accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen bestaan die op feestjes niet uitgepraat raken over hun werk? Of heb je gewoon heel veel zin om even compleet uit je dak te gaan?

Doe dan mee aan de #PKFWallastWervingsExperience. Laat de held in je los, leef je uit, doe gek en gevaarlijk, heb lol en ontmoet nieuwe mensen. En vooral: denk even een hele dag helemaal niet aan werken.

Kijk ook op www.werkenbijPKFWallast.nl voor alle openstaande vacatures.

 

Contactgegevens

HNR. Het Nieuwe Recruitment

Vasteland 78
3011BN Rotterdam

088-WERVING

 

Lois Willems

Solliciteer op deze vacature


 

PKF Wallast

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.