Junior Belastingadviseur (Amsterdam)

Werkgever
PKF Wallast
Plaats
Schiphol-Rijk
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Junior Belastingadviseur (Amsterdam)

 

Ben jij die fiscale specialist in spe met een grote voorliefde voor het financiële en het juridische? Stop dan nu met zoeken. Je hebt je ideale baan gevonden!

Wat ga je doen?


Als junior belastingadviseur bij PKF Wallast is je hoofdtaak het signaleren en beantwoorden van cliëntvraagstukken. Je onderzoekt of er bij de bestaande cliënten adviesbehoeften zijn en signaleert ook adviesbehoeften bij potentiele cliënten. Je houdt rekening met de wensen van de cliënt en stemt indien nodig af met de Relatiemanager.

Wie ben je?

Vaktechnisch breed geïnteresseerd. Sociaal en analytisch beresterk.. En goed in het opbouwen van langdurige relaties.

Functie eisen 

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie
  • Bij voorkeur heb je een tweede master afgerond
  • Maximaal 3 jaar werkervaring


Wat bieden wij?


Als je bij PKF Wallast komt werken, kun je je grijze pak thuislaten, zijn wie je bent en kleur bekennen. Je houdt naast je werk genoeg tijd over voor jezelf, je hobby’s, ontspanning of je gezin. Want natuurlijk snappen wij ook dat er meer is dan alleen werken. Tegelijkertijd, laten wij je in de tijd dat je wél voor ons aan de slag bent natuurlijk wel knallen. Onder meer door een stimulerende, uitdagende en vooral ook door een leuke werkomgeving met gelijkgestemde collega’s. Maar ook door goede persoonlijke begeleiding, veel aandacht voor je opleiding en door ervoor te zorgen dat jij op de hoogte blijft van de laatste wet- en regelgeving en ontwikkelingen op jouw vakgebied. Uiteraard hoort daar een goed en competitief salaris bij met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en studiefaciliteiten.  


Waar kom je terecht?


Onze vestiging in Amsterdam wordt je thuisbasis. Samen met 39 collega’s werk je in een informele maar professionele sfeer. Voor het uitvoeren van je werkzaamheden zit je regelmatig op locatie bij de cliënt.

PKF Wallast is dé partner voor alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken. Lokaal, landelijk en internationaal profiteren onze cliënten van de kennis en ervaring van onze accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen.


Ja, dát ben ik! Die baan wil ik!

Herken jij jezelf helemaal in deze functie, voldoe je aan de eisen en denk je ‘ja, dát ben ik!’

Solliciteer dan nu

 

http://werkenbijpkfwallast.nl/vacature/junior-belastingadviseur-amsterdam/

Neem voor nadere informatie contact op met Lois Willems van HNR.
info@h-nr.nl
088-9378464

 

Wij pakken de werving anders aan.

Anders, sensationeel, open, persoonlijk en zonder cv!

Het gaat ons namelijk om WIE je bent en waar je over droomt! Dat je misschien jong of wat ouder bent? Dat is voor ons niet zo interessant. Met de juiste inzet en passie, daar kom je bij ons ver mee!

Wil je ervaren om bij een niet standaard accountants club te werken, wij nemen je op donderdag 21 september graag hierin mee. Nog niet overtuigd dat het ook écht anders kan? Dat er ook accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen bestaan die op feestjes niet uitgepraat raken over hun werk? Of heb je gewoon heel veel zin om even compleet uit je dak te gaan?

Doe dan mee aan de #PKFWallastWervingsExperience. Laat de held in je los, leef je uit, doe gek en gevaarlijk, heb lol en ontmoet nieuwe mensen. En vooral: denk even een hele dag helemaal niet aan werken.

Kijk ook op www.werkenbijPKFWallast.nl voor alle openstaande vacatures.

 

Contactgegevens

HNR. Het Nieuwe Recruitment

Vasteland 78
3011BN Rotterdam

088-WERVING

 

Lois Willems

Solliciteer op deze vacature


 

PKF Wallast

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.