Assistent Audit (Delft, Rotterdam en Woerden)

Werkgever
PKF Wallast
Plaats
Delft
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO+
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Assistent Audit (Delft, Rotterdam en Woerden)

Grijs of kleurrijk?


Assistent Audit


Vind jij het leuk om overal over de vloer te komen? Hou je van je vrijheid en ga je het liefst lekker je eigen gang? Krijg jij ook nog eens een superkick van het controleren van de cijfers? Dan is dit jouw baan!

Wat ga je doen?


Als Assistent Audit kom je bij uiteenlopende cliënten over de vloer. Daar controleer je de financiële verantwoording en stel je conceptrapportages, waarbij je de cliënt ook vertelt wat er beter kan. Ook controleer je de controlebudgetten. Je werkt vooral zelfstandig, maar waar nodig krijg je hulp waar nodig van een Junior Assistent Audit.

Wie ben je?


Jouw hart maakt een sprongetje zodra je cijfers en berekeningen ziet. Maar je bent ook super kritisch. Klopt het allemaal wel, zit er geen adder onder het gras, hebben ze wel overal rekening mee gehouden en houden ze niet iets achter? Door je onderzoekende en doortastende aard, weet je binnen no-time hoofd- en bijzaken te onderscheiden.

Functie eisen


  • Je hebt een diploma HBO Accountancy
  • Je volgt de master Accountancy of gaat dit heel binnenkort doen
  • Als vakman heb je minstens 2 jaar relevante werkervaring in de controlepraktijk
  • Risico georiënteerde controleprogramma’s zijn voor jou een eitje
  • Nederlands en Engels beheers je goed en geen enkele vakterm is je onbekend


Wat bieden wij?


Als je bij PKF Wallast komt werken, kun je je grijze pak thuislaten, zijn wie je bent en kleur bekennen. Je houdt naast je werk genoeg tijd over voor jezelf, je hobby’s, ontspanning of je gezin. Want natuurlijk snappen wij ook dat er meer is dan alleen werken. Tegelijkertijd, laten wij je in de tijd dat je wél voor ons aan de slag bent natuurlijk wel knallen. Onder meer door een stimulerende, uitdagende en vooral ook door een leuke werkomgeving met gelijkgestemde collega’s. Maar ook door goede persoonlijke begeleiding, veel aandacht voor je opleiding en door ervoor te zorgen dat jij op de hoogte blijft van de laatste wet- en regelgeving en ontwikkelingen op jouw vakgebied. Uiteraard hoort daar een goed en competitief salaris bij met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en studiefaciliteiten. 

Waar kom je terecht?

Onze vestiging in Delft, Rotterdam of Woerdan wordt jouw thuisbasis. Samen met de collega’s werk je in een informele maar professionele sfeer. Voor het uitvoeren van je werkzaamheden zit je uiteraard veel op locatie bij de klant.

PKF Wallast is dé partner voor alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken. Lokaal, landelijk en internationaal profiteren onze cliënten van de kennis en ervaring van onze accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen.


Ja, dát ben ik?! 

 

Solliciteer dan nu


http://werkenbijpkfwallast.nl/vacature/assistent-accountant-voor-de-controlepraktijk/

http://werkenbijpkfwallast.nl/vacature/assistent-accountant-voor-de-controlepraktijk-rotterdam/

http://werkenbijpkfwallast.nl/vacature/assistent-accountant-voor-de-controlepraktijk-woerden/

 

Neem voor nadere informatie contact op met Lois Willems van HNR.
info@h-nr.nl
088-9378464

Wij pakken de werving anders aan.


Anders, sensationeel, open, persoonlijk en zonder cv!

Het gaat ons namelijk om WIE je bent en waar je over droomt! Dat je misschien jong of wat ouder bent? Dat is voor ons niet zo interessant. Met de juiste inzet en passie, daar kom je bij ons ver mee!

Wil je ervaren om bij een niet standaard accountants club te werken, wij nemen je op donderdag 21 september graag hierin mee. Nog niet overtuigd dat het ook écht anders kan? Dat er ook accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen bestaan die op feestjes niet uitgepraat raken over hun werk? Of heb je gewoon heel veel zin om even compleet uit je dak te gaan?

Doe dan mee aan de #PKFWallastWervingsExperience. Laat de held in je los, leef je uit, doe gek en gevaarlijk, heb lol en ontmoet nieuwe mensen. En vooral: denk even een hele dag helemaal niet aan werken.

Kijk ook op www.werkenbijPKFWallast.nl voor alle openstaande vacatures.

Contactgegevens

HNR. Het Nieuwe Recruitment

Vasteland 78
3011BN Rotterdam

088-WERVING

 

Lois Willems

Solliciteer op deze vacature


 

PKF Wallast

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.