(Junior) IT Auditor (Delft)

Werkgever
PKF Wallast
Plaats
Delft
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Automatisering/ICT/Telecom, Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

(Junior) IT Auditor (Delft)

 

Groot of Klein? Kies jij maar!

(Junior) IT Auditor

 

De sky is the limit. Is die quote jou op het lijf geschreven? En zie jij obstakels als uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als IT Auditor ( junior /senior, want we zoeken beiden)  werk je mee aan het ontsluiten, transformeren en beschikbaar stellen van data en het uitvoeren van IT-Audits. Maar je bent ook sparringpartner voor de auditpraktijk. De data die je verkrijgt uit in- en externe bronnen verwerk je tot (standaard)rapportages en dashboards voor het controleteam.

 

Wie ben jij?

Jij bent een pionier die van aanpakken houdt en geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Jij krijgt een kick van details en je bent dus super secuur. ‘Kan niet’ bestaat voor jou niet. In plaats daarvan denk je alleen maar in oplossingen en mogelijkheden.

 

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding op het gebied van Computer Science of Informatie Science
  • Beschik je over relevante werkervaring binnen accountantsorganisaties dan is dat een pre


 

Wat bieden wij?

Als je bij PKF Wallast komt werken, kun je je grijze pak thuislaten, zijn wie je bent en kleur bekennen. Je houdt naast je werk genoeg tijd over voor jezelf, je hobby’s, ontspanning of je gezin. Want natuurlijk snappen wij ook dat er meer is dan alleen werken. Tegelijkertijd, laten wij je in de tijd dat je wél voor ons aan de slag bent natuurlijk wel knallen. Onder meer door een stimulerende, uitdagende en vooral ook door een leuke werkomgeving met gelijkgestemde collega’s. Maar ook door goede persoonlijke begeleiding, veel aandacht voor je opleiding en door ervoor te zorgen dat jij op de hoogte blijft van de laatste wet- en regelgeving en ontwikkelingen op jouw vakgebied. Uiteraard hoort daar een goed en competitief salaris bij met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en studiefaciliteiten. 

Waar kom je terecht?

Onze vestiging in Delft wordt je thuisbasis. Je werkt nauw samen met onze accountants en fiscalisten en met bedrijfsjuristen in andere vestigingen.

PKF Wallast is dé partner voor alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken. Lokaal, landelijk en internationaal profiteren onze cliënten van de kennis en ervaring van onze accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen.

 

Ja, dát ben ik! Die baan wil ik!

Herken jij jezelf helemaal in deze functie, voldoe je aan de eisen en denk je ‘ja, dát ben ik!’

Solliciteer dan nu

 

http://werkenbijpkfwallast.nl/vacature/junior-it-auditor-delft/

Neem voor nadere informatie contact op met Lois Willems van HNR.
info@h-nr.nl
088-9378464

 

Wij pakken de werving anders aan.

Anders, sensationeel, open, persoonlijk en zonder cv!

Het gaat ons namelijk om WIE je bent en waar je over droomt! Dat je misschien jong of wat ouder bent? Dat is voor ons niet zo interessant. Met de juiste inzet en passie, daar kom je bij ons ver mee!

Wil je ervaren om bij een niet standaard accountants club te werken, wij nemen je op donderdag 21 september graag hierin mee. Nog niet overtuigd dat het ook écht anders kan? Dat er ook accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen bestaan die op feestjes niet uitgepraat raken over hun werk? Of heb je gewoon heel veel zin om even compleet uit je dak te gaan?

Doe dan mee aan de #PKFWallastWervingsExperience. Laat de held in je los, leef je uit, doe gek en gevaarlijk, heb lol en ontmoet nieuwe mensen. En vooral: denk even een hele dag helemaal niet aan werken.

Kijk ook op www.werkenbijPKFWallast.nl voor alle openstaande vacatures.

 

Contactgegevens

HNR. Het Nieuwe Recruitment

Vasteland 78
3011BN Rotterdam

088-WERVING

 

Lois Willems

Solliciteer op deze vacature


 

PKF Wallast

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.