Senior Capital Markets Accounting Advisory Services (CMAAS)

Werkgever
21100363 - 1-321-3806
Plaats
Nederland
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Organisatie
Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Bekijk meer informatie over onze afdeling Capital Markets Accounting Advisory Services.
Functiebeschrijving
Los jij onze complexe accountingvraagstukken op?
Voor de meeste bedrijven zijn complexe financiële verslaggevingsvraagstukken geen dagelijkse kost. Voor jou wel. Als onderdeel van de afdeling CMAAS neem jij klanten het lastige werk uit handen. Je werkt vraagstukken uit tot duidelijke materie en bereid rapportages aan de klant voor. Daardoor ben je een belangrijke schakel tussen KPMG en haar klanten. Sterker nog: een onmisbare.
 
Intern en extern bouwen
Jij onderzoekt, adviseert, analyseert en faciliteert. Toch gaat jouw functie niet alleen over feiten en cijfers, maar ook over mensen. Je werkt goed in teams en bouwt mee aan de sfeer binnen onze sterk groeiende CMAAS afdeling. En aan de nieuwe producten die daarbij horen, bijvoorbeeld op het gebied van nieuwe IFRS standaarden.
 
Werk met veel impact
Als Senior Trainee heb je jouw eigen verantwoordelijkheden, maar je werkt ook intensief samen met andere disciplines en collega's. Belangrijk, want nieuwe eisen op het gebied van accounting leiden vaak tot aanpassingen in de rest van de organisatie. Bijvoorbeeld binnen het Finance of IT domein. Nieuwsgierig en leergiering zijn eigenschappen die bij je passen en multidisciplinair werken is je tweede natuur.
 
Functie-eisen
Wie ben jij?
Jij gelooft dat er altijd wat te leren valt en je wilt je daarom continue blijven ontwikkelen in je vakgebied. Je steekt graag je handen uit je mouwen en gebruikt je creativiteit om situaties te analyseren en problemen op te lossen. Door jouw betrokkenheid en betrouwbaarheid vinden klanten én collega's het prettig om met je samen te werken. Ze weten: wat er ook gebeurt, jij levert topkwaliteit. En komt er een project in het buitenland voorbij? Jij pakt het met plezier op.
 
En verder:
? heb je een afgeronde HBO- of universitaire opleiding op het gebied van accountancy, bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie of econometrie
? volg je een RA opleiding of een gelijkwaardige opleiding
? heb je 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in de consultancy (met nadruk op financiële verslaggeving), accountancy of als interne of externe adviseur
? ben je gewend om te werken met IFRS en Dutch GAAP, en eventueel ook met US GAAP
? spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels
Arbeidsvoorwaarden
Wat kan je van ons verwachten?
Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega's.

Je kunt bijvoorbeeld rekenen op:

? Laptop en smartphone van KPMG
? Leaseauto
? Onkostenvergoeding
? Premievrij pensioen
? Jonge en informele bedrijfscultuur
? Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen, opleidingen en coaching
? Aandacht voor werk/privé-balans, in de vorm van workshops over bijvoorbeeld energiebalans en intervisiegroepen
? New Parent Program voor jonge ouders
Contact Informatie
Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.
Ben jij die Senior Trainee die klanten met gemak helpt bij het oplossen van complexe accountingvraagstukken? En wil jij het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven, markten en overheden? Dan maken we graag kennis met je.
 
Bekijk onze sollicitatieprocedure of solliciteer meteen! We ontvangen je cv en motivatiebrief graag voor uiterlijk 31 december 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Milders – Bruijnen , (Frederique) F

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.