Senior Billing Specialist

Werkgever
Wolters Kluwer Tax and Accounting
Plaats
Hoevelaken
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Functieomschrijving

Heb jij de ambitie om als sturende kracht ons facturatieproces in goede banen te leiden zodat we verder kunnen groeien en nog meer nieuwe producten kunnen lanceren?


Wolters Kluwer Tax and Accounting heeft voor haar locatie in Hoevelaken een vacature voor een


Senior Billing Specialist


Wat ga je doen als Senior Billing Specialist bij Wolters Kluwer Tax and Accounting?
Een goed verzorgde factuur is een belangrijk onderdeel in onze customer experience. Als senior billing specialist ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de correcte facturatie van de maandelijkse SaaS abonnementen aan onze klanten.

Continue zijn wij bezig om nieuwe SaaS producten aan te bieden aan onze klanten. Het wordt jouw taak om ervoor te zorgen dat deze nieuwe producten en prijsmodellen op een juiste, accurate manier aan onze klanten kunnen worden gefactureerd. Je gaat participeren in Go-to-Market teams, die bezig zijn met nieuwe producten naar de markt te brengen. Jij bent er vanuit jouw expertise bij om ervoor te zorgen dat het nieuwe product op de dezelfde factuur komt te staan als onze huidige producten.

Als senior billing specialist van onze billing applicatie bewaak je de rollen en rechten en zorg je ervoor dat alle prijsplannen correct in het systeem staan. Je start hier met het analyseren van de huidige prijsregels waarna je met een advies komt hoe we dit het beste kunnen standaardiseren. Zodat we klaar zijn voor de verdere groei en het lanceren van nieuwe SaaS producten.

Er wordt van je verwacht dat je samen met sales en finance accurate operationele – en managementinformatie oplevert waaronder specifieke SaaS-rapportages en kengetallen.

Jij bent de owner van het billing proces, kent de applicatie heel goed en kunt op conceptueel niveau meepraten en adviseren. Op de piekmomenten help je mee om de queu leeg te krijgen zodat de facturen op tijd en correct de deur uit kunnen.

De divisie Tax & Accounting levert software aan financiële professionals, waaronder het online boekhoudprogramma Twinfield en is beschikbaar voor een flexibel abonnementstarief. Internationaal behoren we tot de top 3 aanbieders van boekhoudsoftware en hieraan gerelateerde diensten. Dankzij onze producten kunnen accountants, boekhouders en ondernemers eenvoudig en veilig werken. Dit doen we in Nederland samen met een team van ongeveer 175 collega’s en met collega’s in de Oekraïne, Roemenië en India.

Innovatie staat bij ons niet stil. We zijn druk met de voorbereidingen om twee nieuwe producten in de markt te zetten, waaronder een uniek platform die ervoor zorgt dat de accountants slimmer en efficiënter kunnen samenwerken met hun klanten. En er zit nog meer in de pijplijn. Daarom zijn wij op zoek naar een senior billing specialist.

Functie-eisen

Ict-savvy die het leuk vindt om de mogelijkheden van ict-applicaties te onderzoeken en te benutten.
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld bedrijfseconomie, commerciële economie of bedrijfskunde.
 • Je hebt meerjarige ervaring in “high volume subscription billing”/abonnementen facturatie in een branche als SaaS, telecom, energie, verzekeringen en/of abonnementen.
 • Je kunt tegen een stootje, want de werkdruk is soms best hoog.
 • Je hebt de ambitie om een leidende factor zijn in het billing proces.
 • Procesmatig sterk zodat je je werk goed kan organiseren
 • Goede beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je kunt werken met Excel en bij voorkeur heb je gewerkt met meerdere analyse-tools bijvoorbeeld Tableau.

Wij bieden

 • Een goed salaris dat aansluit bij deze functie.
 • Je krijgt van ons in eerste instantie een tijdelijk dienstverband, omdat we willen kijken of de functie bij je past. Is dat het geval, dan ligt er een vast contract voor je klaar.
 • Bovendien krijg je 25 vakantiedagen, op basis van 40 uur.
 • Daar komt bij dat je reiskosten ontvangt, namelijk € 0,19 per kilometer. Als je met het openbaar vervoer reist, vergoeden we die kosten volledig. Ons kantoor ligt op 3 minuten lopen van het station en er zijn voldoende gratis parkeerplekken waar je je auto kwijt kan.
 • De eigen bijdrage voor jou als werknemer is 50% over de opbouw van het pensioen en wij als werkgever nemen ook 50% voor onze rekening.
 • Iedere dag heerlijk vers fruit.
Wil je meer informatie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Angelic Vloemans, corporate recruiter. Je kunt haar bellen op 033-467 7010.

Solliciteren op de functie van Senior Billing Specialist
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie december achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton. 

We snappen best dat je niet lang wilt wachten op een uitnodiging, dus proberen we je binnen 10 werkdagen na sluitingsdatum te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Administratief medewerker, crediteuren, accounts payable, financiële administratie, business controller, administrateur, Saas, telecom, energie, verzekeringen, Harderwijk, Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Amersfoort, Hilversum, Deventer, provincie, Gelderland, Utrecht

Bezoek wolterskluwer.com voor meer informatie over de vacature Senior Billing Specialist of solliciteer online op de vacature Senior Billing Specialist.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.