Financieel Consulent B

Werkgever
Werkorganisatie CGM
Plaats
Grave
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Werkorganisatie CGM

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Werken voor de werkorganisatie CGM betekent werken voor drie gemeenten: Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert. Drie zelfstandige gemeenten, ieder met een eigen dynamiek en ambitie. Gelegen in het noordoosten van Brabant, een streek die bekend staat om z’n gemoedelijkheid en gastvrijheid.

Kenmerkend voor onze organisatie zijn de kernwaarden: Open, Zakelijk en Burgergericht. Een goede dienstverlening aan de 48.000 inwoners van de drie gemeenten staat voorop. We doen wat we zeggen, we verplaatsen ons in onze klanten en denken met hen mee. We vinden samenwerken belangrijk en hebben oog en oor voor onze omgeving.

Bij CGM werken we met 350 medewerkers samen om de ambities van de drie gemeenten waar te maken. Er is hierbij ruimte voor zelfstandigheid, eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. De ontwikkeling van onze medewerkers vinden we erg belangrijk. Net zoals goede arbeidsvoorwaarden. We werken in een dynamische omgeving met een collegiale werksfeer.

Functieomschrijving

Team Financiën
Het team Financiën is onderdeel van de afdeling bedrijfsvoering en heeft als standplaats Grave.
Het team bestaat uit de taakvelden (beleids-)advisering, beheer en administratie en zorgt voor coördinatie en uitvoering van de planning & control cyclus, financiële advisering en financiële administratie (grootboek, debiteuren, crediteuren en betalingsverkeer). Vanuit de werkorganisatie doet het team dat voor de eigen organisatie en de drie aangesloten gemeenten. Dat brengt extra dynamiek met zich mee.

Voor deze uitdaging zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van:

 

Financieel Consulent B

(36 u per week)


De uitdaging als Financieel Consulent
Als Financieel Consulent B lever je een bijdrage aan de (doorontwikkeling) van de financiële beleids- en beheerscyclus. Hieronder vallen de financiële verantwoordingsdocumenten zoals de kadernota, begroting, jaarrekening en de bestuursrapportages. Je draagt nadrukkelijk bij aan de samenwerking en communicatie binnen het team Financiën. Je zorgt voor een goede afstemming en verbinding tussen de onderdelen beheer en beleid van het team. Naast de draaischijf binnen het team Financiën zul je ook de andere afdelingen adviseren bij financiële vraagstukken!

Functie-eisen

  • Beschikt over een opleiding op (minimaal) HBO-niveau, bij voorkeur richting bedrijfseconomie en/of accountancy met relevante ervaring op het werkterrein, bij voorkeur binnen een gemeentelijke organisatie.
  • Gericht op samenwerking binnen het team, maar ook het zelfstandig kunnen plannen, uitvoeren en monitoren van werkzaamheden.
  • Is proactief, nauwgezet, accuraat in het werk en kan goed omgaan met werkdruk.
  • Is communicatief sterk, heeft een servicegerichte houding en stelt zich flexibel op, maar is ook standvastig als dat nodig is.
  • Heeft inzicht en de goede sensitiviteit in bestuurlijke besluitvormingsprocessen.
  • Kennis van op het gebied van BBV en ervaring met het financiële pakket Key2Financiën is een pré.

Wij bieden

Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden wij je een bruto maandsalaris van maximaal € 3.712,-- bruto per maand (functieschaal 9) op basis van 36 uur per week.
Daarnaast beschikken wij over een eigentijds pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en denken wij graag mee in jouw ambities en ontwikkelingsbehoefte.
Stuur dan vóór 27 oktober 2017 je gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae aan Werkorganisatie CGM, via onze sollicitatiepagina (te vinden onder vacature ‘financieel consulent B’).

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Gert-Willem van Weel, Afdelingsmanager Bedrijfsvoering, via 06-53483291.
Heb je vragen over de procedure dan kun je terecht bij Geert Loeffen, Personeelsadviseur, 06-83694612.

Acquisitie naar aanleiding van deze Advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Bezoek www.cuijk.nl voor meer informatie over de vacature Financieel Consulent B of solliciteer online op de vacature Financieel Consulent B.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Werkorganisatie CGM

Resized Image

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.