Medewerker financiële administratie

Werkgever
Wasco Holding B.V.
Plaats
Twello
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Medewerker financiële administratie

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland.
Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip.
Meer dan 380 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten.
Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur.
Mede door onze 33 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten.
Het huidige kennisniveau willen wij verder uitbouwen met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en het mee te denken in systeemoplossingen.

Functieomschrijving

Wasco heeft voor haar hoofdkantoor in Twello een vacature voor een:Medewerker Financiële Administratie M/V

Een accurate persoonlijkheid met oog voor detail.Wat ga je doen als Medewerker Financiële Administratie?
Als medewerker financiële administratie (grootboek- en crediteurenadministratie) ben je verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende administratieve werkzaamheden, voor het uitvoeren van diverse controles, periodieke financiële aansluitingen en voor het maken van rapportages. Het is jouw verantwoordelijkheid om op een juiste, betrouwbare en tijdige manier alle financiële gegevens verwerkt te hebben en je zorgt voor een up-to-date financiële administratie. Ook kom je met verbeter- en vernieuwingsvoorstellen om zo mee te helpen aan het (verder) professionaliseren van de financiële administratie.

De ideale kandidaat voor deze functie is resultaatgericht, zelfstandig en analytisch.
Daarnaast heb je een flexibele instelling en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vervangt in voorkomende gevallen de teamleider grootboek- en crediteurenadministratie. Natuurlijk kun je ook de rol van sparringpartner voor diverse collega’s vervullen.

Functie-eisen

  • HBO- werk- en denkniveau, bijvoorbeeld richting bedrijfseconomie of accountancy, eventueel door werkervaring verkregen;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Goede kennis van Excel noodzakelijk;
  • Stressbestendig en kan goed omgaan met (maandelijkse) deadlines;
  • Ervaring met Qlikview (gebruikersniveau) en ISP-project (scanningtool);
  • Kennis van fiscaliteit, bij voorkeur kennis van regelgeving vennootschapsbelasting;
  • Analytisch en resultaatgericht;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als in Engels;


Fulltime (40 uur) beschikbaarheid.

Wij bieden

Een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Twello.Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Eddy Sieverink, Teamleider crediteuren- grootboekadministratie, 088-0995000.

Solliciteren op de functie van Medewerker Financiële Administratie
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina door te klikken op de Solliciteer button. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Financieel Medewerker, Medewerker Finance, Administratief Medewerker, Crediteurenadministratie, Accountancy

Bezoek www.wasco.nl voor meer informatie over de vacature Medewerker financiële administratie of solliciteer online op de vacature Medewerker financiële administratie.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.