Kredietacceptant Autocash

Werkgever
Volkswagen Pon Financial Services
Plaats
Amersfoort
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Volkswagen Pon Financial Services Een lange naam, maar om sterke merken kun je niet heen. Zij vormen onze roots en hebben de basis gelegd voor het brede gamma aan financiële diensten die we bieden. Dit doen we met een passie voor auto's en met onze jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche. Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings B.V. Onze dienstverlening bestaat uit financieren, verzekeren en leasen. We zijn een financieel gezonde organisatie met een informele cultuur. We zoeken medewerkers die gedreven en proactief zijn en graag werken in een organisatie die volop in beweging is.

Functieomschrijving

Volkswagen Pon Financial Services heeft een vacature voor een

 

Kredietacceptant Autocash


Wat ga je doen als Kredietacceptant Autocash?
Het behandelen, beoordelen, en accepteren van zakelijke- en particuliere krediet en lease aanvragen. Dat is wat je in deze functie gaat doen voor het label Autocash. De aanvragen komen binnen via autobedrijven en onafhankelijke tussenpersonen. Als acceptant schat jij de risico’s in en adviseer je over de voorwaarden en te stellen zekerheden. Daarbij ga je voor commercieel gezond resultaat!

Je voert, binnen de geldende autorisaties, de uiteindelijke acceptatie van de kredietaanvraag door. Je gebruikt verschillende gegevensbronnen en ondersteunende systemen om een verantwoorde afweging te kunnen maken van de financiële risico’s voor de organisatie. Daarnaast ben je sparring partner voor de onafhankelijke tussenpersoon.

Functie-eisen

Wij zijn een gedreven team waarbij we iedere dag willen verbeteren en veel vrijheid krijgen voor eigen handelen. Je neemt dan ook gemakkelijk zelfstandig besluiten op basis van rationele oordeelsvorming.
We bellen veel met onze klanten, en zorgen daarbij voor optimale klantbeleving. Daarnaast zijn we resultaatgericht en spreken elkaar gemakkelijk aan. Daartussen voel jij je thuis.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je al enige ervaring met lease en/of in de Automotive en acteer je op MBO+ niveau. Je hebt een WFT basis en consumptief krediet (incl PE).

Wij bieden

  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden
  • 13e maand
  • Aantrekkelijke extra’s zoals private leasing, korting op autoverzekering, bijdrage aan collectieve ziektekostenverzekering en korting op financieringen
  • Informele cultuur met veel ruimte voor zelfstandigheid
  • Ruimte voor ontwikkeling middels de VWPFS Academy

Meer informatie vind je op www.vwpfs.nl.

Solliciteren op de functie van Kredietacceptant Autocash
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Finance, Financieel, Financiële, Dienstverlening, Financiële dienstverlening, Automotive, Lease

Bezoek www.vwpfs.nl voor meer informatie over de vacature Kredietacceptant Autocash of solliciteer online op de vacature Kredietacceptant Autocash.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.