Accountmanager Binnendienst Wholesale Financieren

Werkgever
Volkswagen Pon Financial Services
Plaats
Amersfoort
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Volkswagen Pon Financial Services; een lange naam, maar om sterke merken kun je niet heen. Zij vormen onze roots en hebben de basis gelegd voor het brede gamma aan financiële diensten die we bieden. Dit doen we met een passie voor auto's en met onze jarenlange kennis van financieringen in de automotive branche.

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings B.V. Onze dienstverlening bestaat uit financieren, verzekeren en leasen. We zijn een financieel gezonde organisatie met een informele cultuur.

Functieomschrijving

Duik jij graag in complexe financieringsvragen waarvoor je een passend voorstel schrijft? Heb je een passie voor automotive? Ervaring met grootzakelijke relaties en ben jij een fijne sparringpartner voor jouw buitendienst collega? Dan zoeken wij jou!

 

Volkswagen Pon Financial Service heeft een vacature voor een

 

Accountmanager Binnendienst Wholesale Financieren


Wat ga je doen als Accountmanager Binnendienst?
Als Accountmanager Binnendienst werk je nauw samen met de Accountmanagers Buitendienst en met andere afdelingen binnen DFM. Je stelt samen met de Accountmanager in de buitendienst kredietanalyses en kredietaanvragen op voor onze relaties. De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, bewerken en analyseren van de benodigde financiële informatie van een relatie om een goed risico-oordeel te kunnen maken. Daarnaast ondersteun je de Accountmanager(s) waar nodig bij de bewerking van de markt. Je maakt zowel het voorstel voor de kredietcommissie als de offerte voor de klant. Sommige van deze voorstellen stel je op in het Engels.

Kortom, je bent met betrekking tot het traject ”van kredietaanvraag tot de beschikbaarstelling van de gelden”, de spin in het web.

De afdeling
Volkswagen Pon Financial Services en DFM zijn dé specialist in Nederland als het gaat om de totale financiële behoeften van ondernemers in de automotive branche. De financiële dienstverlening sluit naadloos aan bij de dagelijkse praktijk van haar klanten; dealers van alle automerken en leasemaatschappijen.

Functie-eisen

Je hebt een HBO diploma met aanvullende bedrijfseconomische kennis, zoals NIBE-SVV Grondbeginselen Zakelijke Kredietverlening (K1) en NIBE-SVV Zakelijke Kredietverlening (K2) en juridische kennis. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, voor grootzakelijke relaties. Je bent gericht op commercieel resultaat, maar houdt daarbij het risico in zicht. Binnen Volkswagen Pon Financial Services stellen wij initiatief en pro-activiteit zeer op prijs.

Wij bieden

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een 13e maand, aantrekkelijke extra’s zoals private leasing, korting op autoverzekering, bijdrage aan collectieve ziektekostenverzekering en korting op financieringen. Er is ruimte voor ontwikkeling middels de VWPFS Academy.
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button.

Meer informatie vind je op www.vwpfs.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Accountmanager, Accountmanagement, Sales, Verkoop, Verkoper, Verkoop Binnendienst, Accountmanager Binnendienst

Bezoek www.vwpfs.nl voor meer informatie over de vacature Accountmanager Binnendienst Wholesale Financieren of solliciteer online op de vacature Accountmanager Binnendienst Wholesale Financieren.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.