Fiscaal / Juridisch Manager

Werkgever
Virion Consult i.o.v. Floreat
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Juridisch
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever Floreat is een gerenommeerd en onafhankelijk private office, die welgestelde particulieren, ondernemers en families begeleidt om de regie te voeren over hun (familie)belangen. Als onafhankelijk belangenbehartiger die kritisch meedenkt en regelt, begeleidt onze opdrachtgever de cliënt om regie te voeren over de (familie)belangen. Dat geeft de cliënt overzicht en controle. De dienstverlening is daarmee meer dan het uitbrengen van een hoogstaand advies of het passeren van een akte.

De fiscaal en juridisch managers binnen Floreat richten zich op de geïntegreerde juridische en fiscale advisering aan cliënten over hun vermogen (en het familiebedrijf). Als expert in de private cliënt praktijk streeft Floreat naar de beste dienstverlening. Nationaal en internationaal. Van medewerkers wordt dan ook verwacht dat zij zich kunnen inleven in de wensen en doelstellingen van hun cliënt in brede zin, waarbij oog voor detail wordt gecombineerd met oog voor het totaalplaatje.

Functieomschrijving

Virion Consult is voor Floreat Private Office in Amsterdam exclusief op zoek naar een zeer professionele en gedreven

 

Fiscaal / Juridisch Manager


Deze vacature betreft een uitbreiding van een zeer hoogwaardig en professioneel team, waarin integriteit, respect en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan.

Uitdagende functie
Als fiscaal/juridisch manager werk je zeer zelfstandig binnen een (groeiend) team van (nu nog) vijf medewerkers. Daarnaast werk je samen met specialisten binnen en buiten het kantoor (advocaten, belastingadviseurs, notarissen, vermogens-en vastgoedbeheerders).

Je bent in staat de juridische en fiscale facetten van (het vermogen van) de familie te analyseren en documenteren, op inzichtelijke wijze te ordenen en bij te houden. Je signaleert goed en tijdig welke aspecten door specialisten opgepakt dienen te worden. Je kijkt vooruit en anticipeert op regelgeving.

Functie-eisen

Je hebt een HBO/Universitaire studie afgerond en minimaal vijf jaar relevante werkervaring op een gerenommeerd advocaten-, belastingadvies-, notaris- of trustkantoor of bij een private bank/vermogensbeheerder. Je hebt ervaring met zowel het juridische als het fiscale. Een pré is ervaring met estate planning en fiscale structurering. Naast dat je sterk bent vanuit je vakkennis en techniek, sta je voldoende dicht bij de belevingswereld van vermogende families en particulieren.

Je bent gemotiveerd om met een klein team verder te bouwen aan de verdere ontwikkeling en groei van de organisatie. Je neemt verantwoordelijkheid, bent gedreven, denkt logisch en praktisch na en hebt een hands on mentaliteit. Je plant je werk goed en zelfstandig en je bent integer en discreet in de uitoefening van je vak. Je bent in staat je zowel mondeling als schriftelijk foutloos uit te drukken in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Je bent beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week in Amsterdam.

Wij bieden

Floreat biedt je een stimulerende en uitdagende werkomgeving, waar korte lijnen en de onderlinge relatie belangrijk worden gevonden. Je krijgt de kans te werken in een multidisciplinaire en grensoverschrijdende praktijk, waar kwalitatief op het hoogste niveau wordt geadviseerd en een bijzondere clientèle wordt bediend. Het kantoor is een “lerende” organisatie, die aandacht heeft voor individuele ontwikkeling van haar medewerkers. Maatwerk vinden Floreat essentieel, zowel voor jouw inhoudelijke opleiding als je persoonlijke ontwikkeling.

Je ontvangt een motiverend salaris, in lijn met jouw ervaringsniveau en talenten.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gradi van Ittersum, HR Manager, telefoon 06- 330 53 684

Interesse in de functie van Fiscaal / Juridisch Manager?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je solliciteren, laat dan je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Fiscaal, Juridisch, Manager, Management, HBO/Universitair, Adviseren, vacature Amsterdam

Bezoek www.floreat.nl voor meer informatie over de vacature Fiscaal / Juridisch Manager of solliciteer online op de vacature Fiscaal / Juridisch Manager.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.