Zelfstandig assistent accountant / relatiebeheerder

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Helmond
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
28

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Voor een klein advieskantoor zijn wij op zoek naar een zelfstandig assistent accountant.
Ondanks dat dit kantoor relatief klein is, weten zij toch interessante klanten aan zich te binden. Dit komt mede doordat zij ontstaan zijn vanuit fiscale advisering en niet vanuit het verwerken van de jaarrekening, zo geven zij aan. De functies zijn breed en je krijgt als zelfstandig assistent een coördinerende rol bij de inzet van externe specialisten. De werkwijze is praktisch en oplossingsgericht en de klanten zijn familiebedrijven met een DGA-praktijk. Geen non-profit, weinig detailhandel, maar o.a. veel productie en bouw. Zij profileren zich als "maatje van de ondernemer", waar ondernemers alles neer kunnen leggen. Het kantoor is kleurrijk ingericht en heeft een moderne uitstraling.

Functieomschrijving

Als zelfstandig assistent accountant krijg  je een eigen klantenportefeuille. Je ondersteunt de teamleidster, stelt jaarrekeningen samen en je stelt fiscale aangiften op. Je bespreekt zelfstandig de tussentijdse cijfers met je klanten en stelt financiële rapportages op. Je werkt nauw samen met de vennoten, die de jaarstukken bespreken, maar alle overige werkzaamheden kun je zelf oppakken. 

Functie-eisen

De persoon is belangrijker dan de titel. Heb je je opleiding HBO Accountancy of Bedrijfseconomie afgerond en een aantal jaren werkervaring, dan heb je een goede basis. Je hoeft niet persé je titel te behalen, maar dat kan uiteraard wel. De ideale kandidaat kent Unit4, kan complexe jaarrekeningen samenstellen en fiscale aangiften IB en VpB opstellen, is bekend met tussentijdse monitoring en kan klanten op afstand begeleiden. Deze kandidaat durft zich te profileren, is niet introvert, durft klanten aan te spreken, kan tegen druk en is representatief.
Herken je jezelf echter in een aantal van de genoemde punten, dan gaan wij graag met je in gesprek.

Wij bieden

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Zelfstandig assistent accountant / relatiebeheerder of solliciteer online op de vacature Zelfstandig assistent accountant / relatiebeheerder.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.