Zelfstandig assistent accountant AA (partnerpotentie)

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Venlo
Regio
Limburg
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
350

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een regionaal accountants- en belastingadvieskantoor voor het regionale MKB met meerdere vestigingen. Door middel van een sterk netwerk bieden zij klanten binnen uiteenlopende branches een fullservice dienstverlening. Zij benaderen de klanten met een no-nonsense mentaliteit en ondersteunen hen op alle vlakken van de bedrijfsvoering. De cultuur is zakelijk, professioneel, maar gemoedelijk. Voor het kantoor in omgeving Venlo zijn zij op zoek naar een zelfstandig assistent accountant die toe is aan een volgende stap.

Functieomschrijving

Als zelfstandig assistent accountant krijg je de verantwoordelijkheid over een aantal eigen klanten. Je bent voor hen het aanspreekpunt, stelt complexe jaarrekeningen samen en reviewt werkzaamheden van collega's. Wellicht verschilt dit niet veel met je huidige functie, maar het toekomstperspectief is hier eindverantwoordelijkheid en de komende jaren kun je bekijken of je binnen dit kantoor deze functie ambieert. Dat betekent dat je op korte termijn de stap naar teamleider gaat zetten en verantwoordelijk wordt voor planning, facturatie etc en in de jaren die daarna volgen kun je de andere vennoten goed leren kennen, krijg je zicht op de ontwikkelingen van het kantoor en kun je de stap zetten naar partner of vennoot. Je klantenportefeuille is heel divers en ze bevinden zich hoofdzakelijk in de regio. Overweeg je de mogelijkheid om vennoot te worden? Dan zou dit wellicht jouw groeipad kunnen zijn.

Functie-eisen

Je hebt als ervaren assistent accountant de post HBO Accountancy (bijna) afgerond. Je hebt al een aantal jaren ervaring als assistent accountant opgedaan bij een ander kantoor, maar bent voor je eigen ontwikkeling toe aan een volgende stap als teamleider. Je hebt kwaliteit voorop staan, maar verliest daarbij de grote lijnen niet uit het oog. Ben je benieuwd of een positie als toekomstig eindverantwoordelijke binnen dit kantoor bij jou zou kunnen passen? Dan nodig ik je graag uit voor een gesprek met hen om de sfeer te proeven en de mogelijkheden verder te bespreken.

Wij bieden

Je salaris ligt tussen de € 3.300 en € 4.500 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. Je krijgt een goede pensioenregeling, vakantiegeld, een eventuele studieregeling, mocht dat nodig zijn. Maar belangrijker is dat je hier de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een positie als partner of vennoot. Je kunt gebruik maken van cursussen, wordt begeleid door de huidige vennoten en kunt zo je stappen in je eigen tempo zetten.     

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie over deze functie van assistent accountant, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Zelfstandig assistent accountant AA (partnerpotentie) of solliciteer online op de vacature Zelfstandig assistent accountant AA (partnerpotentie).

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.